A la xarxa...

La PIlar Altarriba, autora de l'article, repartint els fullets de Reagrupament al carrer durant la campanya

Han estat quinze dies molt intensos que amb en Boi, en Joan Coll i una servidora hem estat dins del seguit que Convergència ha muntat per reforçar la popularitat necessària per aconseguir vots per en Ramon Tremosa.

8.034 lectures
Recordem si-us-plau

Valer-se de la nostra història com a narcòtic és fer el joc a qui pretén que deixem d’existir.’ (Jordi Gomis, 1989)

En Jordi Gomis tenia 18 anys quan va escriure aquestes línies.

7.402 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

D’Espanya, del govern i de l’establishment  de l’Estat espanyol, ben poca cosa en podem esperar, a part d’amenaces. No ens poden donar res, perquè necessiten fins al darrer cèntim que ens espolien per fer contenta a la seva parròquia. 

7.189 lectures
Francisco Garcia Rivero
Francisco Garcia Rivero
Associat a Reagrupament

He volgut esperar més d'una setmana per fer aquest petit article de com va anar el Plenari de Sant Martí, per tal de poder tenir el resultat de les places atorgades a les famílies  que demanaven que els seus fills de P3 poguessin anar a una escola del barri.

7.408 lectures
A qui votar?

La campanya electoral ha arrencat i ara toca sentir, reflexionar, preguntar i decidir. Europa avui és important per a nosaltres per la relació econòmica, legislativa, social i cultural que existeix. 

7.695 lectures
Font: https://www.flickr.com/photos/calbenido/

Ja hem perdut el compte dels contenciosos que s'han interposat amb l'objectiu d'acabar amb l'escola catalana i imposar el percentatge de castellà que, segons el govern del PP, cal per “espanyolitzar” els nens les  nenes i els joves de casa nostra.

8.272 lectures
Jordi Matas
Jordi Matas
Catedràtic de Ciència Política de la UB

L'últim baròmetre d'opinió del CEO, presentat a finals d'abril, confirma que el PP pateix a Catalunya una profunda crisi que afecta dos àmbits fonamentals de tota activitat partidista: el suport social i el lideratge.

9.134 lectures
Ferran Garreta
Ferran Garreta
Associat a Reagrupament

En tots els àmbits de la vida en algun moment s’han de prendre decisions importants. Unes decisions que moltes vegades venen condicionades pel grau de maduresa dels qui les pren.

7.416 lectures
Pere Cardús
Pere Cardús
Periodista

Ara que ha entrat en fase de resolució, el 'cas Crispació' es desinfla. Segons el testimoniatge de la presumpta agressora, el delicte va consistir en un copet a l'espatlla del senyor Pere Navarro per a cridar-li l'atenció i recriminar-li unes paraules impertinents de fa deu anys. Ignoro quina versió és l'autèntica o si l'incident va ser una barreja de totes dues. Però el fet cert és que damunt la taula del jutge hi haurà la versió de l'un contra la versió de l'altre

7.132 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

L’inefable Margallo, que quan va als restaurants demana fetge de granota i anques d’ànec, ha tornat a blasmar i comparar els referèndums a l’est d’Ucraïna amb la consulta catalana. 

6.449 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament