A la xarxa...

Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Aquest era l’eslògan del primer congrés fundacional d'Acció Catalana a finals dels noranta i que va presidir la darrera etapa en Max Canher i fou escollit Antoni Vives com a secretari general.

1.037 lectures
Francisco Garcia Rivero
Francisco Garcia Rivero
Associat a Reagrupament

Des de ja fa un temps hi ha un intent de desprestigiar la Declaració Unilateral d’Independència, des d’alguns sectors de l'independentisme actual. Està molt clar que hom preferiria que l’estat espanyol s’avingués a fer un referèndum d’autodeterminació, pactat i completament vinculant i que acatés sense més el resultat que d’ell es desprengués. 

855 lectures
Es motivo de honda satisfacción...

La revolució de la nostra realitat política ha de començar dins la nostra pròpia percepció: que el Rei d’Espanya no rebi la Presidenta del nostre Parlament per referendar el nomenament del President de la Generalitat que ens ha de portar a la independència no és cap ofensa, ben al contrari “es motivo de honda satisfacción”, que diuen ells.

1.017 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

Que traduït vol dir, que confiem més que mai abans amb Espanya. I és que aquestes darreres hores, Espanya ens ha donat dues grans alegries.

Una: l'anul·lació de l'audiència reial amb la Presidenta del Parlament, la Molt Honorable Carme Forcadell . És una gran notícia. És la desconnexió en viu i en directe. 

980 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

És difícil per a mi posar-me a escriure un article després d'haver constatat definitivament que les CUP han actuat prioritzant l'eix esquerra-dreta per sobre de l'eix nacional. Tot està molt recent i tal vegada les meves reflexions acabin sent precipitades. 

1.048 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

La CUP és responsable de dinamitar el procés, i de fer-ho de la forma més traïdora, més enllà de com acabi la seva reunió el dia 2: ha rebregat el presidenciable pel fang, ha desautoritzat a ulls dels futurs interlocutors la màxima institució del país, encara que investim el president Mas, aquest sortirà en desavantatge davant el món.

1.151 lectures
Ara és la nostra

Tenim al davant 18 mesos per viure una tempesta de llibertat. Si no ho espatllem. Els resultats de les eleccions catalanes legitimen de forma absoluta la continuïtat del procés cap a la independència. Res és fàcil i aquesta revolta democràtica que volem fer, menys encara.

903 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Com era d'esperar, el Tribunal Constitucional va tombar la setmana passadala resolució sobre la desconnexió entre Catalunya i l'estat espanyol, aprovada el dia 9 de novembre pel Parlament de Catalunya. Cap sorpresa. 

803 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

L'enèsima punyalada trapera que han clavat les xicotes de la CUP (utilitzo el genèric no masclista, com veieu) ha estat publicar un text  pretenciós al diari que amb més odi, més ràbia va demostrar contra la Independència de Catalunya, en la darrera campanya electoral. 

916 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Una lliçó que haurem d’extreure si volem tenir un estat (tot i veure-ho difícil aquests dies) és que la política internacional és hipòcrita i banal. Això vol dir que cal desdramatitzar el que ens puguin dir avui els actors actuals perquè demà pot ser diferent i que, al final, hom acaba actuant per pròpia conveniència i prou.

985 lectures

L'enquesta

El cas Palau pot afectar el final del procés?
 Sí, pot fer que algunes persones votin No al referèndum
 No, la gent sap que bona part és guerra bruta de les clavegueres de l'estat espanyol
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament