A la xarxa...

Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

Quan escric aquestes línies tot just sortim de la ressaca, la de la revetlla de St. Joan, la del divorci de CiU i del petard de final de traca que ha estat l’enquesta publicada pel Periòdic sobre els hipotètics resultats de les eleccions del 27-S.

1.286 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

Des del terratrèmol de San Francisco el 1906 els habitants de la costa Oest dels Estats Units estan esperant el que ells anomenen el “Big One”. El gran Terratrèmol, que més tard o més d’hora, arrasarà de nou amb tota la zona de Califòrnia que es troba a cavall de la falla de San Andrés. El 1989 Ja van tenir un ensurt amb l’anomenat terratrèmol de “Loma Prieta”; d’una magnitud de 6,9 a l’escala de Richter. 

976 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Sentir a una monja en excedència dir que la llibertat d'un poble s'ha de fer sense CDC, però podríem posar a qualsevol persona que no pensa exactament com ella, em genera un neguit i grans dubtes sobre la seva solidaritat, bondat, capacitat de diàleg, valor democràtic, capacitat de sumar, etc.

1.009 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

Un cop vist el reportatge de TV3 sobre la Caixa Laietana, em queda una sensació de no haver “acabat”. Com a extreballador de la Caixa Laietana tinc una espècie de sensació de “coitus interruptus” ; que el dol que tothom ha de passar davant un fet lamentable, com el cas de la Caixa Laietana que ens ocupa, no s’ha tancat encara, que ni de bon tros hem completat la necessària catarsi.

1.186 lectures
President de Reagrupament
Ignasi Planas
President de Reagrupament

Interessant capítol de la política espanyola  el que estem vivint arran dels xiulets i crits del passat dissabte al camp del Barça, tota una reacció en tromba, disfressada, això si, de reacció a una pretesa ofensa.

916 lectures
Josep Sort
Josep Sort
Associat a Reagrupament

Aquest divendres, dia 12 de juny, a les 12 h a l'Auditori  de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull , tindrà lloc l'acte d'investidura de doctor honoris causa  per la Universitat Ramon Llull al diplomàtic, advocat i alt funcionari de les Nacions Unides ,Francesc Vendrell i Vendrell

1.129 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

L’espanyolisme ha fet un tallafoc. La dreta rància , la no tan rància i els interessos “empresarials” –ho poso entre cometes perquè per a mi a l’IBEX 35 no hi ha empreses, sinó monopolis i “concessions estatals” – s’han estimat més salar i cremar una part dels seus camps perquè el foc no els destrueixi tot l’Estat. Després, deuen pensar, com que no hi ha més cera que la que crema tot tornarà al seu lloc.

1.060 lectures
Josep Sort
Josep Sort
Associat a Reagrupament

Tot inspirant-me en un magnífic vídeo de l'APM , he de dir que a aquestes alçades de la pel.lícula, la guerra bruta de l'Estat espanyol contra el procés per la independència em, literalment, rellisca. I segur que no sóc únicament una servidora. A molts, cada cop més, molts més, Espanya i la seves campanyes d'intoxicació, de guerra bruta, de guerra psicològica, ens importa un rave i en passem un munt.

1.007 lectures
President de Reagrupament
Ignasi Planas
President de Reagrupament

Aquests dies hem vist dos d’exemples d’allò que desanima molts ciutadans a participar en política.

En primer lloc la denúncia de més de dues-centes llistes fantasmes  que el PSC i el PP presenten a Catalunya amb un objectiu doble: ajornar la seva decadència fins a conèixer els resultats del 24 de maig i alhora assegurar-se cobrar les subvencions que la presentació de candidatures genera. Tot plegat una manca total d’ètica que no farà sinó aprofundir aquesta decadència imminent.

1.004 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Com més a prop estem de poder comptar-nos, és a dir de poder votar sense que, de moment, ens impugnin la votació i ens portin primer al Tribunal Constitucional i, després, vés a saber a on... més nervis hi ha entre els qui no volen precisament que ens puguem comptar. Tan fàcil i tan democràtic com és arreu del món civilitzat!. Votar per comptar-se. Pura democràcia.

1.030 lectures

L'enquesta

El cas Palau pot afectar el final del procés?
 Sí, pot fer que algunes persones votin No al referèndum
 No, la gent sap que bona part és guerra bruta de les clavegueres de l'estat espanyol
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Barcelona
XI ASSEMBLEA NACIONAL DE REAGRUPAMENT
banner XI Assemblea

Es farà a les Cotxeres de Sants de Barcelona, a la Sala de conferències de l'Edifici Jacint Laporta . C/ de Sants, 79

Horari: 10h. a 13h.30 (Les acreditacions començaran a les 9h.)