Nova producció de Carreterina®

El medicament està tenint molta acceptació en els actes de Reagrupament
Dra. receptant Carreterina a l'Hospitalet
(Barcelona, 19-11-2010)

A causa de la seva gran acceptació, Reagrupament s'ha vist obligat a encarregar als seus laboratoris nova producció de Carreterina®  per tal d'abastir les comandes que es fan arreu del territori en aquesta recta final de campanya. La Carreterina® , medicament que no necessita recepta i és apte també per a infants, ha esdevingut una de les sensacions d'aquesta campanya. També la seva pàgina web específica o Carreterina ®  virtual està tenint nombroses visites.

Carreterina® per a Montilla, Herrera i Ridao

A més, la Carreterina® ha estat un instrument molt útil per a dialogar amb altres formacions polítiques i intentar persuadir-los de la necessitat de la independència per mitjà de la declaració unilateral, la regeneració democràtica i el treball. Se n'ha receptat al president de la Generalitat i primer secretari del PSC-PSOE, José Montilla, al líder d'ICV, Joan Herrera i al diputat d'Esquerra, Joan Ridao, si bé aquest últim -a diferència dels dos primers- va afirmar tot rebutjant-la que no en volia perquè ell tenia altres maneres d'estimular-se. En qualsevol cas, aquests il·lustres representants del tripartit no semblen que n'hagin pres dosis suficients.

Com se sol dir en aquestes ocasions, l'èxit de la Carreterina®  ha sorprès la pròpia empresa. Els seus responsables afirmen que aquesta setmana ja estarà disponible per mitjà del circuit habitual i que se'n podrà adquirir en grans quantitats aquest diumenge, 21 de novembre, a l'acte central de l'Auditori de Barcelona .

Albert Vilà mostrant una capsa de Carreterina
Carreterina
José Montilla rep Carreterina
Clot2
Ridao a Sant Cugat va rebutjar la Carreterina
9.480 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament