Reagrupament

Reagrupament és l’associació que neix com a resposta a la necessitat que es posin la independència i la regeneració democràtica com a elements prioritaris a la política catalana. Reagrupament és un gran grup de persones disposades a treballar aferrissadament, deixant temps i recursos propis per aconseguir la llibertat del nostre poble, deixant de banda les ideologies de dreta i esquerra per prioritzar la llibertat.

En menys d’un any, 3.500 patriotes ens hem reagrupat, paguem una quota mínima de sis euros mensuals que possibiliten sumar esforços per treballar de forma comuna, transversal, ordenada i organitzada per portar els dos eixos bàsics de l’associació, independència i democràcia, al Parlament de Catalunya.

Des de la publicació a l’Avui de l’article de Joan Carretero, Patriotisme i Dignitat  el 18 d'abril de l’any passat, Reagrupament ha treballat fermament fent pedagogia de la independència, però sobretot, en explicar un camí nítid per arribar-hi.

Així doncs, des de fa un any, agafant l’estela del que va escriure el nostre president, som molts els qui, constantment, expliquem que la llibertat ha d’arribar mitjançant una Declaració Unilateral d’Independència, com ho han fet altres països. Des d’un parlament farcit de diputats patriotes de veritat, que vulguin la llibertat. Això ha de ser possible des del Parlament de Catalunya: proclamació d’independència i obertura del procés de constitució del nou estat dins d’Europa. És simple, que no significa fàcil ni ràpid, però és possible si de debò ho volem. Per això, Reagrupament impulsa una candidatura transversal a les properes eleccions amb el compromís de portar la independència i la regeneració democràtica al parlament català.

A pocs dies de la convocatòria de les eleccions “autonòmiques” cal que els qui creiem que ARA TOCA INDEPENDÈNCIA ens posem a treballar. Ara és el moment de convertir aquestes eleccions en un plebiscit de primera línia: AUTONOMIA o ESTAT PROPI.

Tots hi podem col·laborar d’una o altra manera, tots podem explicar el projecte a amics, coneguts i saludats.

Tots podem col·laborar impulsant actes de presentació als nostres pobles.

Tots podem fer petites aportacions econòmiques a les campanyes  de difusió del missatge, com les falques a la ràdio HI SOM I T’HI ESPEREM.

Tots podem acompanyar la furgoneta al nostre poble facilitant informació als nostres veïns.

Tots podem pensar en noves maneres de difondre el camí cap a la llibertat.

Tots podem pensar que podem fer cadascun de nosaltres per aconseguir la independència, de ben segur, tots trobarem la manera de posar-hi el nostre gra de sorra, perquè Reagrupament som tots i entre tots farem possible el camí que fa més d'un any va traçar l'article Patriotisme i Dignitat .

83.712 lectures

Comentaris (39)

Parlem del que interessa a la gent
Quevedo va dir: "Vols que totes les dones vagin darrera teu? Camina tu davant d'elles"

Si pretenem que la gent ens escolti, hem de parlar, no del que nosaltres pretenem, sinó del que ella vol sentir.

Per exemple, les balances fiscals. Això interessa a la gent, ho he comprovat en el meu Facebook, fins al Paraguai em presten atenció.

Parlem una vegada i una altra d'això, de la balances fiscals, fins que la gent acabi per identificar balances fiscals amb Reagrupament: si ho aconseguim, a l'hora de les eleccions, la gent es recordarà de nosaltres i ens votarà. Perquè això de les balances fiscals, els diners de la gent, el dels catalans - els de soca-rel i els que han vingut d'altres terres -, això interessa, no ens interessa només a nosaltres, com tantes i tantes coses de les que parlem massa ... i que no interessen més que a nosaltres ...
consulta
voldria sapiguer si reagrupament es presentara a les municipals a Sant Andreu de la Barca i si fos aixi, com es pot fer per formar part de la vostra llista, agrait per la vostra resposta.
La independència solució per Catalunya
L'Estat Espanyol ha destrossat el seu propi futur i ara fa perillar el nostre. Catalunya sense el llast de Espanya pot surar i tirar endavant. Dur Espanya amunt es com portar una roda de molí al coll que no fa ni deixa fer.
Gemma ideologia
Hola Gemma , la ideologia de Reagrupament está per sobre de dretes, esqueres, centre......Jo com a simple votant ho he entés deseguida, INDEPENDENCIA ,no dependré dels que no menjent ni ens deixent menjar, hi ha més ens fan la punyeta sempre que volen.Transparencia, es la millor eina contra la corrupció,la feina mal feta, els ninis, el malbaratament dels recursos públics etc.... Excelencia i Treball més del mateix. Ara diguem si tot això es de dretes o d´esqueres. Es sensillament treballar perqué es ciutadans d´aquest país puguim viure millor, amb illusió i orgull de ser Catalans. Et semble poc ? BON NADAL
Josep Casquet aceptació
Mira Josep, ni Espanya ni els espanyols son els EEUU, No hi ha espanyols que defensin el federalisme, si alguna vegada a algún l´hi ha sortit la paraula per la boca ha sigut per error.Per tant per aquets cami no hi ha sortida.Si vols independencia econòmica..... no veus que el dia dia et demostre tot el contrari.No hi ha res a fer amb Espanya, toca de peus a terra, fixe-te amb la crua realitat. sigues valent,honest amb tú i amb els teus avui per avui Reagrupament es l´unica sortida.T´ho diu un sencill votant de Reagrupament que fa només dos mesos aixó de Reagrupament me sonaba a musica celestial.BON NADAL Et recomano llegir els articles i les entrevistes de la plana, desde en Jaume Fernández, passant per la Lluïsa Sanabra i tant d´altres, cada dia ho tindrás més clar i catalá
Manel Carbonell, armes i explosius
Manel et diré com ho faria jo. El Parlament i les autoritats del nostre pais , legislarien sobre el tema.UN GRAN AVANTATGE seria que pertiriem de zero, tindriem la posibilitat de fer una legislació clara, entenedora,justa i que tingues una aplicació útil i facil. COM? dintre d´Europa, segurement hi ha unes directius basiques del tema, després es comparen i s´estudien les legislacions d´altres països,europeus desde Alemania,França, Suisa,els Escandinaus fins Australia, Singapur o els Estats Units. Per apendre quins resultats els hi han donat, quines pegas s´han trobat, tenim que aprendre de l´experiencia dels altres, i a qui també hi entres tú com a part interesada i amb conneixements sobre el tema. El nostre pais precisa dels millors experts en tots els temes,Recorda Reagrupament vol dir també treball i excelencia. Referent a la pregunta del fabricant d´armes jo et diria que reflexionesis sobre els principis de Reagrupament, Independencia, podria tractar directament amb les autoritats i els legisladors del país,Excelencia les sevas peticions serien estudiades amb rigor,transparencia, seriositat,no es trobaria amb el tan habitual i actual silenci administratiu, el avui no toca,o el també el tan reiterat de contestar de tot, menys del que es pregunta.Transparencia,inclós en un tema delicat com aquest, també, això no vol dir portas obertes totals, vivim en un mon globalitzat, tots els països tenen els seus secrets d´Estat, els seus serveis d´inteligencia..... HI dins s´aquest contexte es té que actuar.Espero haber-te ajudat a contestar una mica a les tevas preguntes. Com veuras hi ha molta feina per fer.BON NADAL
Un blog per la reflexió comunitària sobre la independència
Som un grup (MISI) que volem ajudar a la reagrupació i el treball comunitari per la independencia. Us oferim el nostre espai per reflexionar tots junts sobre com podem sumar-nos a aquest gran projecte que ara demana de tots els catalans.
MISI

http://independenciaperatots.blogspot.com/
Cens Catalá verificable...., Constitució Catalana....., Govern d'emergencia a l'ombra.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament