Reagrupament Barcelonès – Sud recolza la Junta Nacional i el president Joan Carretero

Reagrupament Barcelonès – Sud recolza la Junta Nacional i el president Joan Carretero
(L'Hospitalet i el Prat de Llobregat, 21 d'agost de 2010)

Els fets de les darreres setmanes ens donen la raó. Els atacs i menyspreus que patim proven es donen perquè som una associació³ envejable; hem construït en un curt període de temps l’estructura i l’organització³ necessàries per defensar els nostres principis: Independència, Democràcia i Treball.

Hem d’agrair i reconèixer la feina feta per la Junta Nacional i pel president Joan Carretero. Pels esforços, el temps i la dedicació esmerçats en aquest projecte. No oblidem els viatges i les presentacions arreu de Catalunya.

També l’agraïment i el reconeixement pels més de 600 associats que redactaren el full de ruta “Organitzant un Futur Lliure”

I, com no, l’agraïment i el reconeixement per a tothom, per fer possible les tres Assemblees Nacionals, els actes i presentacions fets als territoris i la dedicació desinteressada per aconseguir el triomf de l’associació: la independència.

Des del Barcelonès – Sud recolzem la Junta Nacional i les gestions que faci per obtenir representació al Parlament. Teniu la plena confiança del nostre territori.

Recordeu que hem fet la feina. Tenim la Constitució catalana, la primera llei que cal presentar al Parlament, i el Full de Ruta. Només manca una campanya electoral que ens farà  guanyadors.

Malgrat que vulguin absorbir-nos o anihilar-nos, sabem que fent pinya tots els reagrupats tenim la força per fer-nos respectar.

8.125 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament