Reagrupament Independentista dóna suport a la Plataforma Tarragona Decideix

Diumenge a Tarragona, independència i democràcia
Tarragona decideix

Reagrupament dóna tot el suport als més de 800 voluntaris i a les desenes d'entitats cíviques i culturals que faran possible que els 118.000 tarragonins puguin votar llibertat aquest diumenge. Reagrupament Independentista és una associació transversal, també formada per gent normal i anònima, com els voluntaris de las consultes, que treballen en la mateixa direcció i que volen convertir les properes eleccions en un referèndum encobert per la independència. Per això, desitgem que la consulta del 17-O sigui un èxit rotund, com un preludi de la victòria independentista del proper 28 de novembre.

Tant important és la independència per millorar el nostre benestar i per salvaguardar la nostra llengua i cultura, com per millorar la qualitat democràtica del país. El boicot a les consultes que l'ajuntament socialista de Tarragona està practicant és lamentable, i torna a fer evident la manca de cultura democràtica dels partits d'obediència espanyola i el servilisme dels partits autonomistes. La doble moral de donar suport, en primera instància, a les consultes -juntament amb tots els partits del consistori- i després apujar el preu dels locals municipals fins a cotes desorbitades, demostra que a certs partits els fa por que el poble s'organitzi i decideixi.

Gràcies als milers de catalans que aquest cap de setmana votaran per la llibertat a Tarragona i altres poblacions del país, se superarà els 600.000 vots independentistes d'ençà que van començar les consultes per la independència a Arenys de Munt, de la mà d'en Carles Móra. El país es mou, s'organitza i vol decidir: això és el que causa autèntic pànic als polítics professionals. Cal continuar treballant, quan la majoria del poble decideix llibertat res no hi podran fer els que administren les misèries, ja que la independència serà una fruita madura que caurà sola de l'arbre.

8.464 lectures

Comentaris (1)

On és el truc ?
Em pregunto: Si ja son 600.000 els vots contrastats que han optat clarament per la opció independentista, més tots els que encara hem de passar per "caixa" (100.000 més , 200...?), on és el truc ?.
Vol dir que tota aquesta gent han anat a votar, a legalment, saben que no obtindrien res a canvi en aquestes consultes, i que quan arribi el vertader moment de obtenir quelcom tant important con és la nostra força real al Parlament........ es faran enrere ?. És aquest el truc ?.
Què ens ho fa pensar això ?. Si d'aquests 600, 700, 800 mil partidaris que han fet el primer pas, no es reflecteixen exactament igual a les urnes "oficials", és que estem rodejats de mil.lers de caragirats. És aquest doncs el truc ?. I si amb tota aquesta quantitat de vots, ens els hem de repartir en dos bàndols..... ja hi firmo !. Salut.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament