Llibres

Joan Carretero durant l'entrevista amb Nació Digital i El Singular Digital

El candidat de Reagrupament, Joan Carretero, assegura que la via autonòmica “està morta” i adverteix que Europa no permetrà que la Generalitat cada any generi un pressupost amb 10.000 milions d’euros de dèficit. “Ens tancaran la barraca un o dos anys”, adverteix. Així mateix, avisa que seria més fàcil aconseguir un estat propi, que obtenir el concert econòmic que proposa el cap de llista de CiU, Artur Mas. Carretero va participar ahir en el cicle d’entrevistes per a les eleccions catalanes que organitzen El Singular Digital i Nació Digital. Els directors de les dues capçaleres, Rafael de Ribot i Salvador Cot, respectivament, van estar acompanyats per Ferran Sáez, Jaume Clotet i Xavier Borràs.

9.961 lectures

En aquesta entrevista, dirigida al món dels sords catalans, Joan Carretero, candidat per Girona i a la presidència de la Generalitat per Reagrupament Independentista conta els eixos fonamentals del programa electoral i els objectius de la formació.

15.421 lectures
Jaume Fernàndez
  • “La gent està desmotivada i l'abstenció batrà records”
  • “Reagrupament és un bàlsam per a gent d'ERC i CiU farts d'esperar el salt a la independència”
  • “No som ni de dretes ni d'esquerres, això ho deixen en un segon pla”

Jaume Fernández fa d'alcalde a Rosselló (Segrià), de professor d'Història a l'IES Ciutat de Balaguer i també és pagès. Ara, per postres, és el cap de llista a Lleida per Reagrupament i també fa campanya.

12.090 lectures
Rut Carandell, en un moment de l'entrevista a Cugat ràdio
(Sant Cugat del Vallès, 3-11-2010)

Reagrupament Independentista descarta formar part del proper govern de la Generalitat, fins i tot en cas que la seva hipotètica representació al Parlament sigui necessària per apuntalar un executiu. Ho ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat  la cap de llista per Barcelona, Rut Carandell, que ha deixat clar que la seva formació donaria suport a un govern de CiU abans que a un del PSC en el supòsit que Reagrupament fos clau per decidir el nou executiu de la Generalitat. Carandell ha fixat la independència, la regeneració democràtica i el treball com els tres eixos centrals de Reagrupament.

12.565 lectures
Carles Serra és el número 13 de Reagrupament
(Vilanova i la Geltrú, 16-11-2010)

Metge especialista en immunologia, Carles Serra recepta Carreterina Independex ®, unes píndoles màgiques indicades per a “infeccions greus de l'estatus nacional” que té com a efectes secundaris les “proclamacions unilaterals d'independència” (les pastilles formen part de la propaganda electoral). Resident a Sant Pere de Ribes, Serra, de 48 anys, ocupa el número 13 en la candidatura de Reagrupament a les eleccions catalanes.

9.987 lectures
Joan Carretero en l'inici de campanya

"El nostre país està vivint una etapa de gran decadència i, per tant, cal sortir d'aquesta pendent i, nosaltres tenim 3 receptes pel país, que és tenir un Estat propi, tenir una democràcia de més qualitat que la que tenim i anar cap a un país d'excel·lència i no pas cap a un país de ni-ni"

Entrevista a Ràdio 4 a Joan Carretero, president de Reagrupament i cap de llista per Girona

8.588 lectures
Joan Carretero entrevistat per 'El debat'

Va formar part del Govern, designat per ERC, en el primer tripartit. I el va abandonar, com també va abandonar la formació republicana posteriorment, per impulsar una via cap a la independència que considera més directa i efectiva: proclamar-la unilateralment des del Parlament, abstenint-se, mentre no hi hagi una majoria de diputats independentistes, d’entrar en un “govern autonomista”.

6.939 lectures
La cap de llista de Reagrupament per Barcelona, Rut Carandell, amb Carles Móra, número 2, a Esplugues de Llobregat (2-11-2010)
(Esplugues de Llobregat, 2-11-2010)

La cap de llista de Reagrupament per la circumscripció de Barcelona, Rut Carandell, ha explicat a MónDivers els seus punts de vista sobre la declaració unilateral d’independència a la llum del procés de Kosovo. La candidata de la formació que lidera Joan Carretero també ha dit que al Parlament cal destapar «la caixa dels trons» de la llei electoral i ha remarcat que la seva formació té una solidesa de plantejaments que, segons el seu parer, no es troba a l’altra candidatura independentista rupturista, Solidaritat Catalana per la Independència.

8.377 lectures

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament