Llibres

Rut Carandell, aquest divendres a Barcelona. Foto: Adrià Costa

- Hi ha una anàlisi definitiva dels resultats de Reagrupament a les darreres eleccions?
 
 -"Es va convocar una Junta a Vic, a la qual van assistir-hi 200 persones que va acordar donar-nos un temps de reflexió, almenys fins passades les festes de Nadal. Més endavant, abans de Setmana Santa, convocarem una assemblea general i haurem d'acordar un nou full de ruta per a més endavant".

8.635 lectures
Joan Carretero a COM Ràdio

El president de Reagrupament, Joan Carretero, assegura que no té cap intenció de dissoldre Reagrupament malgrat no haver aconseguit representació al parlament. Joan Carretero creu que “abans haurien de desaparèixer el PSC i ERC ” i l’argument que dóna és que “han perdut més vots que nosaltres. Nosaltres no n’hem perdut cap, n’hem guanyat 40.000”.“Ningú li pregunta al PSC si hauria de desaparèixer. I jo crec que sí, perquè ni té ideologia, ni praxi política, ni té res de res ”, ha reblat.

9.402 lectures
Joan Carretero votant a Puigcerdà el 28-N
((Puigcerdà, 30/11/10))

Els 40.000 vots que ha tingut Reagrupament.cat no han estat suficients per obtenir representació al Parlament. Joan Carretero analitza en aquesta entrevista el perquè de tot plegat i reflexiona sobre com hi ha influït la seva marxa d'ERC, sobre el vot independentista i sobre el resultats del seu partit i els generals.

14.498 lectures
Joan Carretero durant l'entrevista amb Nació Digital i El Singular Digital

El candidat de Reagrupament, Joan Carretero, assegura que la via autonòmica “està morta” i adverteix que Europa no permetrà que la Generalitat cada any generi un pressupost amb 10.000 milions d’euros de dèficit. “Ens tancaran la barraca un o dos anys”, adverteix. Així mateix, avisa que seria més fàcil aconseguir un estat propi, que obtenir el concert econòmic que proposa el cap de llista de CiU, Artur Mas. Carretero va participar ahir en el cicle d’entrevistes per a les eleccions catalanes que organitzen El Singular Digital i Nació Digital. Els directors de les dues capçaleres, Rafael de Ribot i Salvador Cot, respectivament, van estar acompanyats per Ferran Sáez, Jaume Clotet i Xavier Borràs.

10.375 lectures

En aquesta entrevista, dirigida al món dels sords catalans, Joan Carretero, candidat per Girona i a la presidència de la Generalitat per Reagrupament Independentista conta els eixos fonamentals del programa electoral i els objectius de la formació.

15.942 lectures
Jaume Fernàndez
  • “La gent està desmotivada i l'abstenció batrà records”
  • “Reagrupament és un bàlsam per a gent d'ERC i CiU farts d'esperar el salt a la independència”
  • “No som ni de dretes ni d'esquerres, això ho deixen en un segon pla”

Jaume Fernández fa d'alcalde a Rosselló (Segrià), de professor d'Història a l'IES Ciutat de Balaguer i també és pagès. Ara, per postres, és el cap de llista a Lleida per Reagrupament i també fa campanya.

12.430 lectures
Rut Carandell, en un moment de l'entrevista a Cugat ràdio
(Sant Cugat del Vallès, 3-11-2010)

Reagrupament Independentista descarta formar part del proper govern de la Generalitat, fins i tot en cas que la seva hipotètica representació al Parlament sigui necessària per apuntalar un executiu. Ho ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat  la cap de llista per Barcelona, Rut Carandell, que ha deixat clar que la seva formació donaria suport a un govern de CiU abans que a un del PSC en el supòsit que Reagrupament fos clau per decidir el nou executiu de la Generalitat. Carandell ha fixat la independència, la regeneració democràtica i el treball com els tres eixos centrals de Reagrupament.

12.880 lectures
Carles Serra és el número 13 de Reagrupament
(Vilanova i la Geltrú, 16-11-2010)

Metge especialista en immunologia, Carles Serra recepta Carreterina Independex ®, unes píndoles màgiques indicades per a “infeccions greus de l'estatus nacional” que té com a efectes secundaris les “proclamacions unilaterals d'independència” (les pastilles formen part de la propaganda electoral). Resident a Sant Pere de Ribes, Serra, de 48 anys, ocupa el número 13 en la candidatura de Reagrupament a les eleccions catalanes.

10.382 lectures

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament