Llibres

Carretero durant un acte recent a Caldes de Malavella

Falten vint-i-set dies per a la gran final de la temporada: les eleccions al Parlament. Aquest és el símil que va fer servir ahir, durant el seu discurs a Granollers, Joan Carretero (Tremp, 1955). El president de Reagrupament Independentista i cap de llista d’aquest partit a la demarcació de Girona va abandonar Esquerra Republicana el 2009 per fundar un nou partit polític independentista, que ara es presenta a les eleccions del 28 de novembre amb l’objectiu de proclamar unilateralment la independència. Segons Carretero, només la independència assegura poder tenir seleccions esportives pròpies.

7.738 lectures
Carles Móra a la seu de Nació Digital

Carles Móra i Tuxans (Arenys de Munt,1955) Alcalde mediàtic del primer municipi que va organitzar una consulta sobiranista. Fa 30 anys que es dedica a la docència. Ara forma part de les llistes de Reagrupament per Barcelona. Home pacient està convençut que Reagrupament ofereix alguna cosa més que independència, “la independència per dur el país a l'excel·lència” en diu. Es queixa que les administracions del PSC li fan el buit a nivells d'ajuts des del referèndum i insisteix que la unitat amb Solidaritat es va intentar fins el darrer minut.

11.359 lectures

Entrevista a Joan Carretero al Polièdric de Catinfo

8.064 lectures

La periodista d'Elecat 2010, Marina Alert, entrevista Rut Carandell.

8.635 lectures
Joan Carretero a COM Ràdio

En declaracions al programa El Dia a la COM , Joan Carretero, president de Reagrupament, considera que tant és quins canvis en el Govern central es facin o s’hagin fet perquè per als catalans “que hi hagi un govern o un altre sempre és un govern que va en contra nostre. Si tinguéssim la desgràcia que fos un govern eficient, encara ens aniria més malament. És evident... L’experiència demostra que mai prenen cap decisió que vagi a favor nostre”. 

8.910 lectures
Rut Carandell atenent un mitjà durant la inauguració del local de Reagrupament a Calella
(Barcelona, 16-10-2010)

La cap de llista per Barcelona de Reagrupament, Rut Carandell, nega que la seva formació i Solidaritat siguin projectes calcats, però malgrat tot reconeix que “sempre havia vist amb bons ulls una coalició” en una entrevista a Nació Digital.

7.497 lectures

Xavier Graset conversa amb Joan Carretero, líder de Reagrupament i fa tertúlia amb Xevi Xirgo, director de l'Avui, Núria Ribó, periodista, i Cristina Brullet, sociòloga.

10.939 lectures

Xavier Graset conversa amb Joan Carretero, líder de Reagrupament i fa tertúlia amb Xevi Xirgo, director de l'Avui, Núria Ribó, periodista, i Cristina Brullet, sociòloga.

Joan Carretero durant la inauguració del local d'Igualada

Joan Carretero , líder de Reagrupament, és molt escèptic sobre la possibilitat de formar una coalició amb Solidaritat Catalana, liderada per Joan Laporta, de cara a les eleccions al Parlament del 28-N. Carretero ha assegurat que “en cap cas, volien fer una coalició”, sinó que Laporta pretenia absorbir Reagrupament.

  • “Nosaltres hem estat oberts a coalicions, a pactes, amb totes les forces que tinguessin com a objectiu prioritari la independència del país.”
  • “Fa pocs dies, dilluns, van pujar a Puigcerdà dues persones que van fer una assemblea al Fossar de les Moreres [on hi havia representants de les dues formacions] i nosaltres li vam dir que sí, que estàvem oberts a coalició i no n’hem obtingut resposta.”
6.839 lectures
Joan Carretero: «Si som prou rellevants, obligarem a fer la sociovergència»

Joan Carretero (Tremp, Pallars Jussà, 1955) és president de l’associació Reagrupament Independentista. Combina la llarga jornada de metge a Puigcerdà amb una agenda ja prou atapeïda d’actes preelectorals. Assegura que no hi ha la més mínima possibilitat d’acord de coalició amb Joan Laporta, i garanteix que el ciutadà trobarà la papereta de Reagrupament el 28N.

11.769 lectures

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament