Llibres

Jordi Gomis durant un dels molts actes que està fent aquestes setmanes per l'Alt Camp
(Valls, 1-10-2010)

Jordi Gomis és el coordinador a l’Alt Camp de Reagrupament, una formació política que, per primera vegada, ha presentat en el seu programa una declaració d’Independència. Reagrupament es presenta per primera vegada en unes eleccions al Parlament de Catalunya. A l’entrevista, pretenen donar a conèixer una mica més en profunditat què en pensa un dels seus coordinadors.

15.084 lectures
Presentació del llibre "Carretero. Retrat d'un metge que fa política" a Terrassa (24-09-2010)
(Terrassa, 24-09-2010)

Durant a la inauguració de la seu electoral a Terrassa, el Diari de Terrassa va fer una entrevista a Joan Carretero, president de Reagrupament, que es va publicar el divendres dia 24.

  • "A la gent que el món de la independència els queda lluny, els convé encara més aconseguir-la."
  • "Tindrem un grup parlamentari propi i la nostra veu se sentirà amb força durant els quatre propers anys."
  • "Les unitats van bé quan tothom té els mateixos objectius, sinó duren el que duren."
9.983 lectures
«Decadència és pertànyer a l´Estat espanyol»
(Girona)

El President de Reagrupament Joan Carretero deixa clares en aquesta entrevista les seves diferències amb ERC i CiU i es reafirma en la seva voluntat de separar unilateralment Catalunya de l'estat espanyol. Un estat, tanmateix, al que no nega determinades virtuds.

11.149 lectures
Lluïsa Sanabra
  • "Catalunya vol ser una trista Comunitat Autònoma més?"
  • “No és fàcil de dir (nombre d’escons), però penso que entrarem al Parlament. Respectarem el que els catalans vulguin”
  • “Ens hem espanyolitzat, ens hem acostumat a viure de subvencions i ajudes. I això no ho hem de permetre"
13.997 lectures
Ferran Pujol a Reus / Foto: Enrique Canovaca
(Reus, 16-09-2010)

Ferran Pujol (Almoster, 1971) encapçala la llista de Reagrupament, un moviment creat el novembre del 2008 que té com a objectiu assolir la independència de Catalunya. Pujol aposta per la regeneració democràtica i l'ètica en la política, assenyala els eixos bàsics de la Constitució Catalana redactada pel seu partit i desvetlla quines són les seves preferències per governar Catalunya a partir de la tardor.

10.680 lectures
Joan Carretero atenent els mitjans de comunicació tot fent cua al monument de Rafael de Casanova

"A Catalunya vivim de les fantasies dels “progres” que diuen que aquí tothom ha de ser d’esquerres encara que sigui molt conservador”

10.456 lectures
Rut Carandell a la UAB
(Universitat Autònoma de Barcelona, 9-09-2010)
  • “Veig Joan Carretero com algú que no es deixa comprar”
  • “Han desviat l’atenció dels partits amb representació parlamentària, que no estan fent res, i han girat els focus cap a uns que encara no hem passat per les urnes”
  • “Volem fiscalitzar el govern, l'oposició, els unionistes, els independentistes i els que es diuen independentistes i no n’exerceixen”
12.515 lectures
"Per desnivell i per potència, en el seu moment, la central de Cabdella, va ser la més important del món"

Parlem amb Jordi Barbal i Farrero, reagrupat de primera hora i una de les persones que més ha contribuit a fer de Reagrupament Independentista Pallars el que és ara: una de les comarques més actives i amb més associats.

9.470 lectures
Carles Móra durant la Festa de Reagrupament a la Pobla de Segur, al costat de Rut Carandell

El 12 de setembre, just la vigília del primer aniversari de la celebració de la primera consulta popular sobre la independència de Catalunya, Arenys de Munt acollirà el I Aplec per la Independència. Carles Móra, alcalde d’aquesta localitat maresmenca, reivindica amb motiu d’aquesta celebració l’esperit de les consultes.

8.251 lectures
Entrevista a Ferran Pujol, candidat de Reagrupament Independentista per Tarragona

Ferran Pujol és el cap de llista per Reagrupament a la demarcació de Tarragona. Reivindica “recuperar l’orgull i l’autoestima”, alhora que promet trencar la disciplina de vot per defensar els interessos del seu territori. Tanca files amb el projecte de Reagrupament i considera que Solidaritat ha estat un bluf. Recorda que les llistes de Reagrupament continuen obertes a la incorporació de patriotes que defensin la independència i la regeneració del país.

8.424 lectures

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament