Notícies

Ignasi Planas: “Anem al congrés de CDC per fer un projecte nou i regenerador, si no és així, Reagrupament es repensarà la situació”

El President de Reagrupament, Ignasi Planas, ha dit que l’associació presentarà una proposta per el nou partit que sorgirà de la refundació de Convergència. Per Planas “anem al congrés de CDC per fer un projecte nou i regenerador i si no és així, des de Reagrupament es repensarà la situació”. “No anem a la refundació de CDC, anem a la creació d’un partit central que culmini el procés”, ha afegit.

1.208 lectures
L'assemblea de Reagrupament decidirà el candidat a Secretari General del nou partit que sortirà de CDC

El proper 2 de juliol se celebrarà una Assemblea extraordinària de Reagrupament per tal de decidir el candidat que es presentarà com a Secretari General  del nou partit transversal i independentista que ha de sorgir en motiu de la refundació de Convergència. 

935 lectures
Enric Sánchez, nou Coordinador Comarcal de Reagrupament al Garraf

Seguint amb la renovació de les diferents coordinadores de Reagrupament pel territori, aquest dimecres Enric Sanchez ha estat escollit coordinador de la junta del Garraf. Juntament amb ell, els altres membres de la nova junta són Rosa Fonoll (Alcaldessa de Cubelles), coordinadora segona, Jordi Morer, Secretari, Joan Torres, tresorer i Gabriel Pons, Jordi Comas i Xavier Ricomà, com a vocals.

733 lectures
David Estarlich, nou Coordinador de Reagrupament al Baix Penedès

Aquest dijous s'ha fet al Vendrell la reunió constitutiva de la Junta Comarcal de Reagrupament del Baix Penedès, en la que ha estat escollit David Estarlich com a nou coordinador. L’acte l'ha presidit el Coordinador Territorial de les Comarques de Barcelona i membre de la Junta Directiva Nacional de Reagrupament, Vicenç Julià.

932 lectures
Per un delta viu, omplim de gotes els carrers de Barcelona

Amb el lema "L'Ebre sense cabals és la mort del Delta", aquest diumenge es farà una manifestació a Barcelona en rebuig al Pla Hidrològic Nacional. 

761 lectures
Daniel Roig, nou coordinador de la Junta Comarcal de Reagrupament a l'Anoia

Aquest dijous  ha culminat el procés electoral de renovació de la Junta Comarcal de l’Anoia de Reagrupament, en la que Daniel Roig ha estat escollit nou coordinador. Els altres membres són Jordi Muray, coordinador segon i secretari, Nicolau Sagrera, Tresorer, i Camil Vidal, Vocal 

787 lectures
Reagrupament no assistirà a la manifestació contra el TC

El proper diumenge, 29 de maig, ha estat convocada  per diverses entitats socials, sobiranistes, sindicals i culturals de Catalunya, una manifestació sota el lema “Els drets no se suspenen: treball digne, drets socials, democràcia real”. 

1.967 lectures
Reagrupament anuncia que no concorrerà a les eleccions espanyoles del 26J

Tal i com es va acordar en la IX Assemblea de Reagrupament del passat dissabte, des de l’associació s’ha intentat arribar a un acord amb CDC per tal d’explorar les diferents possibilitats d’anar en coalició per les eleccions espanyoles del 26J. Davant la negativa de Convergència d’acceptar cap de les propostes aprovades a l’assemblea, hem decidit que no concorrerem en aquests comicis.

1.540 lectures
Reagrupament presentarà un candidat a Secretari General si CDC decideix crear un nou partit

L’Assemblea Nacional de Reagrupament ha decidit avui participar en el procés de refundació de Convergència però només si es crea un nou partit. Des de Reagrupament creiem que s’ha de promoure un nou espai que ocupi un lloc central, transversal i independentista i, per això, la intenció és presentar un candidat com a Secretari General. 

1.918 lectures
Eloi Perich, escollit nou Coordinador Comarcal del Maresme

Aquest dijous s’ha constituït la nova junta de Reagrupament a la comarca del Maresme, que serà presidida per Eloi Perich. De fet Perich havia estat escollit fa dos mesos com a coordinador de Reagrupament a la comarca del Vallès Oriental però ha renunciat al càrrec en motiu d’un canvi de domicili al Maresme i on ara ha presentat la candidatura

845 lectures

L'enquesta

El cas Palau pot afectar el final del procés?
 Sí, pot fer que algunes persones votin No al referèndum
 No, la gent sap que bona part és guerra bruta de les clavegueres de l'estat espanyol
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament