Notícies

Reagrupament s'adhereix al Compromís d'Arenys de Munt per la Via Unilateral

Reagrupament s'ha adherit al manifest d'Arenys de Munt en el que es fa palès el compromís d'actuar per la via unilateral per tal que Catalunya esdevingui un estat independent. El manifest diu que s'haurà de fer abans del 13 de setembre de 2017 i d'acord amb l'ordenament jurídic internacional. Reagrupament des dels seus inicis ha apostat per la Declaració Unilateral d'Independència com a única via possible per assolir l'objectiu i, per tant, ens adherim al manifest reiterant aquest fet.

859 lectures

La Veu número 58 ja ha sortit del forn. Una nova edició que té els ulls posats en les properes eleccions per encapçalar el Partit Demòcrata Català per part de la candidatura que hem proposat des de Reagrupament i que com ja sabeu encapçala el nostre President, Ignasi Planas. 

Bona lectura i bon estiu de part de tot l'equip!

1.221 lectures
Ramon Alonso és escollit Coordinador Territorial de la Vegueria Penedès

El coordinador de la junta de Reagrupament a l'Alt Penedès, Ramon Alonso, ha estat escollit aquest dimarts com a nou Coordinador territorial de la vegueria del Penedès. Per altra banda, en la mateixa assemblea territorial de vegueria, Daniel Roig, coordinador de l'Anoia, ha estat escollit com a coordinador segon. 

947 lectures
Agraïment d'Ignasi Planas

Benvolguts, benvolgudes,

Vull agrair-vos amb entusiasme la feina feta aquest cap de setmana en el procés de fundació del Partit Demòcrata Català.

Amb la nostra actitud habitual de fer allò que toca fer, vàrem anunciar que acudíem a la fundació d’aquest partit amb l’objectiu sempre present de crear una nova i potent eina al servei de la consecució de la independència de Catalunya, 

1.201 lectures
Ignasi Planas: “Estem orgullosos que la unilateralitat i la radicalitat democràtica siguin claus al Partit Demòcrata Català”

El President de Reagrupament i Candidat a liderar el nou Partit Demòcrata Català, Ignasi Planas, ha dit que el naixement d’aquesta nova força política serà clau i “pal de paller per a la independència del nostre país”.

1.235 lectures

 

El President de Reagrupament i Candidat a liderar el nou partit que sorgeixi de CDC, Ignasi Planas, ha dit que aquest nou espai “ha de néixer amb el compromís clar de culminar la independència, amb mesures de funcionament democràtic intern potents i amb una renovació de dalt a baix pel que fa a la seva direcció i formes”.

1.673 lectures
Registre de 1000 associats al nou espai polític que ha de sorgir de CDC

El President de Reagrupament i candidat a liderar el nou espai polític que sorgirà aquest cap de setmana del Congrés fundacional, Ignasi Planas , formalitzarà la inscripció de 1000 associats  de Reagrupament  al que serà el nou partit. 

1.297 lectures
L’Assemblea de Reagrupament escull per unanimitat a Ignasi Planas per liderar el nou espai polític

El President de Reagrupament, Ignasi Planas, ja és oficialment candidat a liderar el que ha de ser el nou espai polític que sorgeixi de Convergència i que es decidirà en el Congrés fundacional del proper cap de setmana. Així ho han decidit, per unanimitat, els associats que han participat en l’Assemblea extraordinària que s’ha fet avui a Barcelona.

1.959 lectures
La Junta de Reagrupament proposarà Ignasi Planas per liderar el nou espai polític que sorgeixi de CDC

La Junta Directiva Nacional de Reagrupament ha aprovat, per unanimitat, que el President Ignasi Planas sigui el candidat a liderar el nou espai polític que ha de sorgir del proper Congrés Fundacional que es farà els dies 8, 9 i 10 de juliol.

L’acord serà aprovat pels associats aquest proper dissabte, 2 de juliol, en el marc de l’Assemblea Nacional extraordinària que s’ha convocat.

1.178 lectures

Acabada de sortir del forn, ja tenim aquí la Veu de juny. Com cada mes, trobareu les seccions habituals dels nostres articulistes sobre món municipal, internacional, cultura,  o llibres recomanats, entre altres. Aquest juny, a més, tenim tres noves incorporacions: David Vinyals, Albert Aragonès i Vicenç Julià. Benvinguts!

1.185 lectures

L'enquesta

El cas Palau pot afectar el final del procés?
 Sí, pot fer que algunes persones votin No al referèndum
 No, la gent sap que bona part és guerra bruta de les clavegueres de l'estat espanyol
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament