Notícies

Agraïment d'Ignasi Planas

Benvolguts, benvolgudes,

Vull agrair-vos amb entusiasme la feina feta aquest cap de setmana en el procés de fundació del Partit Demòcrata Català.

Amb la nostra actitud habitual de fer allò que toca fer, vàrem anunciar que acudíem a la fundació d’aquest partit amb l’objectiu sempre present de crear una nova i potent eina al servei de la consecució de la independència de Catalunya, 

1.244 lectures
Ignasi Planas: “Estem orgullosos que la unilateralitat i la radicalitat democràtica siguin claus al Partit Demòcrata Català”

El President de Reagrupament i Candidat a liderar el nou Partit Demòcrata Català, Ignasi Planas, ha dit que el naixement d’aquesta nova força política serà clau i “pal de paller per a la independència del nostre país”.

1.276 lectures

 

El President de Reagrupament i Candidat a liderar el nou partit que sorgeixi de CDC, Ignasi Planas, ha dit que aquest nou espai “ha de néixer amb el compromís clar de culminar la independència, amb mesures de funcionament democràtic intern potents i amb una renovació de dalt a baix pel que fa a la seva direcció i formes”.

1.709 lectures
Registre de 1000 associats al nou espai polític que ha de sorgir de CDC

El President de Reagrupament i candidat a liderar el nou espai polític que sorgirà aquest cap de setmana del Congrés fundacional, Ignasi Planas , formalitzarà la inscripció de 1000 associats  de Reagrupament  al que serà el nou partit. 

1.339 lectures
L’Assemblea de Reagrupament escull per unanimitat a Ignasi Planas per liderar el nou espai polític

El President de Reagrupament, Ignasi Planas, ja és oficialment candidat a liderar el que ha de ser el nou espai polític que sorgeixi de Convergència i que es decidirà en el Congrés fundacional del proper cap de setmana. Així ho han decidit, per unanimitat, els associats que han participat en l’Assemblea extraordinària que s’ha fet avui a Barcelona.

2.002 lectures
La Junta de Reagrupament proposarà Ignasi Planas per liderar el nou espai polític que sorgeixi de CDC

La Junta Directiva Nacional de Reagrupament ha aprovat, per unanimitat, que el President Ignasi Planas sigui el candidat a liderar el nou espai polític que ha de sorgir del proper Congrés Fundacional que es farà els dies 8, 9 i 10 de juliol.

L’acord serà aprovat pels associats aquest proper dissabte, 2 de juliol, en el marc de l’Assemblea Nacional extraordinària que s’ha convocat.

1.219 lectures

Acabada de sortir del forn, ja tenim aquí la Veu de juny. Com cada mes, trobareu les seccions habituals dels nostres articulistes sobre món municipal, internacional, cultura,  o llibres recomanats, entre altres. Aquest juny, a més, tenim tres noves incorporacions: David Vinyals, Albert Aragonès i Vicenç Julià. Benvinguts!

1.231 lectures
Ramon Alonso, nou Coordinador Comarcal de Reagrupament a l'Alt Penedès

Dimarts, 21  ha culminat el procés electoral de renovació de la Junta Comarcal de l’Alt Penedès de Reagrupament, en la que Ramon Alonso ha estat escollit nou coordinador. Els altres membres són, coordinadora segona i secretària, Maria Teresa Vilarrasa, Tresorer, Lluis Pons,  i Pere Nin, Josep Sort, Manuel Vidaurràzaga, Esther Ponsa, Marta Conejos, Txell Giménez i Albert Carrasco, Vocals. 

1.033 lectures
Ignasi Planas: “Anem al congrés de CDC per fer un projecte nou i regenerador, si no és així, Reagrupament es repensarà la situació”

El President de Reagrupament, Ignasi Planas, ha dit que l’associació presentarà una proposta per el nou partit que sorgirà de la refundació de Convergència. Per Planas “anem al congrés de CDC per fer un projecte nou i regenerador i si no és així, des de Reagrupament es repensarà la situació”. “No anem a la refundació de CDC, anem a la creació d’un partit central que culmini el procés”, ha afegit.

1.280 lectures
L'assemblea de Reagrupament decidirà el candidat a Secretari General del nou partit que sortirà de CDC

El proper 2 de juliol se celebrarà una Assemblea extraordinària de Reagrupament per tal de decidir el candidat que es presentarà com a Secretari General  del nou partit transversal i independentista que ha de sorgir en motiu de la refundació de Convergència. 

1.008 lectures

L'enquesta

Voleu que Catalunya sigui un Estat independent en forma de República?
 SÍ
 NO
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament