Notícies

Josep-Ramon Soldevila: "El que passarà a Catalunya, més tard o més d'hora, és que la Gallineta dirà prou!"

El regidor de Reagrupament a l'Ajuntament de Vic, Josep-Ramon Soldevila, ha estat l'encarregat de "defensar" la declaració de suport al regidor de Capgirem Vic, Joan Coma, investigat per sedició per l'Audiència Nacional espanyola. La declaració ha rebut el suport de gairebé tots els grups polítics, a excepció del regidor de Plataforma Vigatana, Josep Anglada. La regidora d'Unió, Carme Bové, s'ha abstingut.

758 lectures
Joan Pons, nou coordinador de la Junta Comarcal del Baix Llobregat de Reagrupament

Aquest dimecres s'ha fet el procés electoral de renovació de la Junta Comarcal del Baix Llobregat de Reagrupament, en la que Joan Pons ha estat escollit nou coordinador. 

803 lectures
Presentació de “ELS ÚLTIMS 100 METRES. El full de ruta per guanyar la República Catalana”, de Quim Torra

L’escriptor Quim Torra , farà una presentació del seu darrer llibre  ELS ÚLTIMS 100 METRES. El full de ruta per guanyar la República Catalana” .

L’acte es farà el proper dilluns, 11 d’abril,  a les 20h.  a la Seu Nacional de Reagrupament 

827 lectures

Acabada de sortir del forn, ja teniu aquí el número 56 de la Veu, el butlletí de Reagrupament.

Bona lectura i bona Setmana Santa!

998 lectures
Comunicat de suport amb el regidor de Capgirem Vic, Joan Coma

En motiu de la investigació que l’Audiència Nacional espanyola ha sol·licitat al Tribunal Suprem contra el regidor de Capgirem Vic, Joan Coma, per un presumpte delicte d’incitació o provocació a la sedició, des de Reagrupament volem expressar el nostre suport i ens adherim a la concentració de rebuig a l'ofensiva judicial contra l'independentisme als ajuntaments, que es farà aquest dijous 17 de març, a les 7 del vespre, a la Plaça Major de Vic.

723 lectures
Ignasi Planas: “La llei de Transitorietat jurídica és l'autèntica Declaració Unilateral d'Independència”

El President de Reagrupament, Ignasi Planas, ha dit que aquest dimarts que la independència de Catalunya serà només de manera unilateral i en cap cas sota un referèndum pactat amb l’Estat espanyol. “A aquells que us vinguin a vendre un referèndum pactat, sigueu educats, però digueu-los que nosaltres anem passant”, ha afirmat.

1.081 lectures
Reagrupament es mantindrà vigilant perquè no hi hagi cap pas enrere a Girona en el procés independentista després del pacte de govern de CiU amb el PSC

En la reunió del passat 13 de març, l’executiva comarcal del Gironès va prendre les següents decisions sobre la continuïtat de l’acord amb CiU a l’Ajuntament de Girona:

732 lectures

Amb les seccions habituals de internacional, cultura, municipalisme, història i recomanacions literàries, ja està a punt una nova edició de la Veu, el butlletí de Reagrupament. El podeu llegir aquí mateix.

Bona lectura!

908 lectures
“Camí cap a la independència. On som?”

El President de Reagrupament, Ignasi Planas , farà una xerrada on exposarà la seva visió actual del procés independentista. 

Com s’haurien d’encarar aquests setze mesos que falten? Quina és la importància de la llei de transitorietat jurídica? La DUI, el nostre passaport cap a l’Estat Català?

L’acte és obert a tothom i com és habitual en els actes de Reagrupament, finalitzarà amb un torn de paraules entre els assistents.

  • DIA : Dimarts, 15 de març
  • HORA : 20h.30
  • LLOC:  Sala Modernista del Casino de Vic
1.000 lectures
Reagrupament de Girona expressa el seu descontentament per no  haver estat consultat ni informat sobre les negociacions  per a l’alcaldia de la ciutat

Arran de la renúncia de l’alcalde de Girona, Albert Ballesta, i de la decisió de CiU d’arribar a un acord amb el PSC perquè aquesta formació s’incorpori a l’equip de govern de l’Ajuntament, Reagrupament del Gironès vol expressar les següents consideracions:

946 lectures

L'enquesta

El cas Palau pot afectar el final del procés?
 Sí, pot fer que algunes persones votin No al referèndum
 No, la gent sap que bona part és guerra bruta de les clavegueres de l'estat espanyol
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Barcelona
XI ASSEMBLEA NACIONAL DE REAGRUPAMENT
banner XI Assemblea

Es farà a les Cotxeres de Sants de Barcelona, a la Sala de conferències de l'Edifici Jacint Laporta . C/ de Sants, 79

Horari: 10h. a 13h.30 (Les acreditacions començaran a les 9h.)