40.000 persones per donar suport a Mas, Ortega i Rigau

40.000 persones per donar suport a Mas, Ortega i Rigau

L'independentisme ho ha tornat a fer. 40.000 persones, segons la guàrdia urbana de Barcelona, han omplert el Passeig Lluís Companys per donar suport a l'expresident, Artur Mas i les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau. 

Crits d'independència, volem votar, votarem i marxarem, o fora la justícia espanyola s'han sentit des de les vuit del matí i fins a dos quarts de deu que és quan els "acusats" han entrat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. La comitiva ha sortit de la plaça Sant Jaume i venia encapçalada per Mas, Ortega i Rigau, acompanyats de la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras i altres membres destacats del Govern.

IMG_2159

L'arribada al Passeig Lluís Companys ha estat aplaudida pels milers de manifestants que els han donat el seu suport abans d'entrar al TSJC. L'entrada ha estat mitja hora més tard del previst, el que ha provocat les crítiques de la fiscalia.

En definitiva, jornada històrica altra vegada i que demostra que el poble català camina a pas ferm i fa sentir la seva veu en moments en que altres la voldrien callada. Sortirem tantes vegades com faci falta per donar suport als nostres dirigents, per reclamar els nostres drets, per la democràcia, per dignitat i per la nostra llibertat que, ara sí, la tenim a tocar.

1.193 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament