Josep Sort: “En aquests 5 mesos que queden, ens hi deixarem la pell”

“Malgrat els pals a les rodes de l’Estat espanyol, farem el referèndum i guanyarem” Sort ha estat escollit avui nou President de Reagrupament en el marc de l’XI Assemblea
Josep Sort: “En aquests 5 mesos que queden, ens hi deixarem la pell”

L’XI Assemblea Nacional de Reagrupament ha escollit avui nova Junta Directiva i ha proclamat al politòleg, professor de la Universitat de Barcelona i fins ara responsable de Relacions Internacionals de Reagrupament, Josep Sort, com a nou President.

En el seu discurs, Sort ha dit que “l’Estat espanyol està posant tots els pals a les rodes que pot però farem el referèndum i guanyarem”. El nou President ha dit també que “estem en un període de mobilització permanent i anirem a totes, ens hi deixarem la pell”. “Tenim una responsabilitat aquests 5 mesos i col·laborarem amb la resta de partits independentistes i associacions per guanyar el referèndum i la independència”, ha afegit.

IMG_2496

Josep Sort ha animat a tothom a treballar fort en aquesta recta final. “Tenim un compromís per fer que tot plegat acabi de forma satisfactòria”. “Els revolucionaris som nosaltres i només nosaltres”, ha dit, i ”derrotarem el búnquer i crearem un nou país lliure”.

Josep Sort substitueix en el càrrec a l’advocat Ignasi Planas, que el 2015 va prendre també el relleu al fundador i màxim exponent de Reagrupament, Joan Carretero.

La resta de membres de la nova junta que, juntament amb Sort, es presentaven en la candidatura “Independència 2017”, són Albert Aragonès, que serà el vicepresident, Pilar Altarriba, August Andreu, Josep-Oriol Bonastre, Joan Coll, Dani Roig, Eva Solé, Enric Solé, Laura Soler i Jordi Tomàs.

IMG_2487
1.704 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament