Josep Sort participarà demà en un debat sobre independència i República

Josep Sort participarà demà en un debat sobre independència i República

El President de Reagrupament, Josep Sort, és un dels convidats de la xerrada-debat que es farà demà divendres a Barcelona i que porta per títol "Pot Catalunya per si sola aconseguir la independència? O és qüestió de tots?".

A més de Sort, hi participarà el President de Súmate, Eduardo Reyes, el President de l'Assemblea Nacional Andalusa, Pedro Altamirano, el President d'Anem a mil, Maximiliano Calero i el Senador d'Esquerra, Josep Rufà (pendent de confirmació). 

L'acte l'organitza el Moviment per la Llibertat, juntament amb l'Assemblea Nacional Andalusa i es farà demà divendres, 16 de març, a les 19h. i a l'Orfeó Martinenc de Barcelona, al número 97 de l'Avinguda Meridiana.

1.462 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Montblanc
HOMENATGE A RAMON PAYÀS
Universitat Nova Historia

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, homenatge a En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva de Reagrupament i difusor de les «Homilies d’Organyà, que ens ha deixat fa unes setmanes.

A càrrec d’En Josep Sort , historiador i president de Reagrupament i de Na Teresa Casals , Creu de Sant Jordi i associada a Reagrupament.