Marc Viñolas: "el PNDD és una fantàstica oportunitat per sumar als comuns a favor del referèndum"

Ho ha dit en el debat a Reus sobre el referèndum
Marc Viñolas: "el PNDD és una fantàstica oportunitat per sumar als comuns a favor del referèndum"

El Vicepresident i Secretari General de Reagrupament, Marc Viñolas, ha estat un dels ponents en l'acte organitzat pel Pacte Nacional pel Dret a Decidir de Reus. L'acte s'ha fet aquest dimarts al Teatre Bartrina de la població, ple de gom a gom, i s'ha debatut sobre el referèndum que es farà el proper mes de setembre. 

IMG_2087

Marc Viñolas ha dit que el PNDD és una fantàstica oportunitat per sumar als comuns a favor del referèndum, ja sigui unilateral, pactat o simplement tolerat per l'Estat espanyol. Amb l'acord de Junts pel Sí i a CUP, el referèndum es farà sí o sí però Viñolas creu que el PNDD pot ser una bona oportunitat per sumar a partidaris del dret a decidir però que no tenen una postura clara sobre la independència. Els comuns precisament havien de participar també en l'acte de la mà de Lluís Rabell, però finalment aquest no hi ha assistit ni tampoc hi ha anat ningú més a substituir-lo. 

Marc Viñolas també ha posat l'accent sobre la necessitat de prendre consciència de la solidaritat que hi ha d'haver entre la ciutadania i els partits, en el sentit que en algun moment s'haurà de trencar amb la legalitat espanyola i obeir la catalana. Sobre això ha agraït a la CUP la seva valentia en els casos com el de l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós o el regidor de Vic, Joan Coma, que han desobeït la justícia espanyola per negar-se a declarar.

IMG_2090

Els ponents, a més de Viñolas, han estat Quim Arrufat, de la CUP, Montserrat Candini, del PDECAT, Toni Castellà, de Demòcrates, Joan Josep Nuet, d'EUiA, Pep Riera, del Procés constituent i Anna Simó, d'ERC. 

En aquest enllaç  podeu veure una crònica de l'acte del digital ReusDiari.cat.

1.202 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament