Marc Viñolas, Secretari General de Reagrupament, a la candidatura de Barcelona de Junts Pel Sí

La Junta Directiva Nacional ho ha aprovat per unanimitat
Marc Viñolas, Secretari General de Reagrupament, a la candidatura de Barcelona de Junts Pel Sí

El Secretari General de Reagrupament Independentista, Marc Viñolas, serà el candidat del partit per  anar a la candidatura de Barcelona de Junts Pel Sí en les eleccions del 27 de setembre. Així s’ha decidit en una sessió extraordinària de la Junta Directiva Nacional i en la que s’ha aprovat per unanimitat.

Viñolas ocuparà la posició 39 de la demarcació de Barcelona de la candidatura independentista i ha dit que està molt content de formar-ne part ja que “aquesta candidatura unitària i transversal és la millor manera per arribar a la independència, tal i com hem dit a Reagrupament des del principi”.

Marc Viñolas ha afegit que “treballarem amb totes les nostres forces perquè el 27S sigui el dia definitiu per aconseguir la llibertat del nostre país i anima a tots els ciutadans a participar-hi votant la principal candidatura que ho pot fer possible”. 

Marc Viñolas

Nascut a Roda de Ter ( Osona ) l’any  1975. El sisè de set germans.  Casat i pare de tres fills. Va residir a Guipúskoa fins l’any 1998 i a la Vila de Gràcia des d’aleshores.

Enginyer Industrial per la Universitat de Navarra (1993-1998 ) i executive education PDD 2012 al IESE. Va iniciar la seva vida laboral  com  emprenedor lligat a la inserció socio-laboral de persones amb discapacitat, actualment desenvolupa la seva activitat professional  en una multinacional del sector alimentari.

Secretari General de Reagrupament i anteriorment responsable de l’àmbit sectorial i de la sectorial de regeneració democràtica.  Responsable del desenvolupament del  full de ruta de Reagrupament en el document  “organitzant el nostre futur lliure”.  Del 2010 fins el 2015 havia estat  Coordinador del Barcelonès i responsable del Consell de Barcelona. Soci fundador de l’Associació Catalunya Estat Lliure. 

Amant de l’esport, havia estat jugador de rugby i secretari de la Federació Catalana de Rugbi. 

8.041 lectures

Comentaris (1)

Endavant...
Me n'alegre molt. Viñolas sap de la meua querència personal per ell.
(...)
Amb tot, és injust que Joan Carretero, que jo sàpiga, no estiga en cap de les quatre llistes i en un lloc destacat.
Així s'escriu la història.
(...)
Vos informe que m'he afiliat a CDC, a manera simbòlica.
En la pràctica continue com a representant de RV/PVE, partit del sobiranisme valencià republicà i així ho he reflectit en la butlleta d'afiliació de CDC, així com que sóc associat de Reagrupament.
(...)
VBS

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament