Moisès Broggi: "La llavor de la independència ja està llençada. Ara ha de fructificar"

Conversa de dos doctors compromesos amb el país
Els doctors Broggi i Carretero conversant al domicili del primer
(Barcelona, 3-12-2011)
Joan Carretero:  "El que ens ha de donar el PP, a Madrid, ja ho tenim, el no-res"
Moisès Broggi: "S i no és independent, Catalunya se'n va a fer a punyetes"

El president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, ha visitat aquest dissabte el doctor Moisès Broggi al seu domicili de Barcelona. Ambdós doctors han mantingut una agradable conversa sobre el futur del país i Carretero ha agraït al doctor Broggi el seu suport des de fa gairebé 3 anys i, especialment, el que va donar durant la darrera campanya en què va acceptar encapçalar la llista de la coalició independentista al Senat: "el seu testimoni és una joia i un exemple per als catalans", ha dit Carretero.

El doctor Broggi, fent gala del seu optimisme i lucidesa proverbials, ha expressat que "la llavor de la independència ja està llençada, ara fructificarà" tot remarcant el fet que "s'ha normalitzat parlar d' independència". Per a Carretero, "és més fàcil la independència que el Pacte Fiscal"i ha recordat al doctor Broggi que "som l'última colònia del Imperio Español ". Broggi ha lamentat que precisament "el primer Parlament el van inventar els catalans" i, en canvi, "ara tenim un Parlament de fireta". Per al doctor Broggi: "si no és independent, Catalunya se'n va a fer a punyetes".

Tot fent referència a l'actualitat política, el doctor Broggi, ha afirmat que "els de Convergència podrien fer un grup gran però els fa por que s'enfadi el PP". Joan Carretero, per la seva banda, hi ha estat d'acord i ha conclòs que "el que ens ha de donar el PP, a Madrid, ja ho tenim, el no-res".

Broggi i Carretero 2
Broggi i Carretero 3
14.310 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament