Nou atac a la democràcia: avui també tots som Lopez Bofill

Nou atac a la democràcia: avui també tots som Lopez Bofill

Coincidint amb la declaració avui al TSJC de la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell i de la membre de la mesa, Anna Simó, també avui la Fiscalia Superior de Catalunya ha citat a declarar en qualitat d'investigat el jurista i escriptor Hèctor López Bofill per la publicació d'algunes piulades a Twitter.

Des de Reagrupament volem donar tot el nostre suport a López Bofill en el que considerem és un nou atac a la democràcia i a la llibertat d’expressió.

lopez bofill

L’Estat espanyol continua la seva creuada davant de qualsevol manifestació de caire independentista a les xarxes socials i obvia en canvi les amenaces i incitacions a la violència cap a polítics o persones del carrer pel sol fet de ser catalans.

Un fet aquest que demostra que el seu únic objectiu és criminalitzar la causa independentista i continuar amb la política de la por.

Aquesta politització de la justícia no ens ha de fer cap por. És més, hi farem front i el poble català continuarà demostrant que quan convé hi som tots. Sortirem al carrer tants cops com faci falta i seguirem junts fins a assolir la nostra llibertat. La democràcia no es pot criminalitzar i això el món ho sap. Tot està a les nostres mans. Guanyarem.

4.655 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament