Reagrupament aposta per candidatures unitàries i compromeses amb l’1-O

Reagrupament aposta per candidatures unitàries i compromeses amb l’1-O

Reagrupament Independentista fa públic el seu posicionament davant la situació política actual, particularment en referència a l'àmbit electoral de les properes setmanes.

Primer. Reagrupament ha impulsat sempre la transversalitat en el procés cap a la Independència. En aquest sentit, en el moment actual, continuem fent-ho, i reclamem la formació de candidatures el màxim d'unitàries possibles , i totalment compromeses amb la legitimitat dels resultats del referèndum de l'1 d'octubre i amb la votació al Parlament de Catalunya del 27 d'octubre del 2017.

Segon. Reconeixem com a Govern legítim de Catalunya, l'encapçalat pel President Puigdemont i a l'hora fem tota la confiança amb el President Torra , que ha demostrat la seva fidelitat al país i al President Puigdemont. Reagrupament està orgullós de la pertanyença del President Torra a la nostra associació.

Tercer. RCAT ja està registrada al Cens d'entitats del Consell per la República , al qual donem tot el nostre suport, com a instrument estratègic per actuar en l'àmbit internacional, sense els impediments del govern espanyol. Així, cridem a tots els catalans i a les catalanes, i a totes les entitats del país a inscriure's en els respectius censos i a donar-li suport econòmic i humà.

449 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament