Reagrupament aposta per una llista unitària netament independentista

Reagrupament aposta per una llista unitària netament independentista

Reunida la Junta Directiva Nacional de Reagrupament el dissabte, 4 de novembre, sota la presidència de Josep Sort , manifestem:

-De cara a les eleccions del 21 de desembre, Reagrupament Independentista aposta per una llista unitària de partits i entitats sobiranistes netament independentista. Pensem que els partits que en formin part han de tenir en el seu ADN la independència de Catalunya. No s’ha de caure en el parany de posar-hi forces que apostin pel reformisme constitucional espanyol com a alternativa a la independència del nostre país. Això faria que analistes malintencionats neguessin el caràcter independentista a la candidatura.

-El programa electoral ha de ser clar i tenir el compromís de posar en marxa la república catalana que ja ha estat proclamada.

-Des de Reagrupament també donem suport a l’aturada de país proposada pel proper dimecres i pensem que és d’aquesta manera com Europa pot reaccionar. Només els temes econòmics que els puguin influir negativament faran que s’inclinin a donar-nos suport o, si més no, a aturar la política antidemocràtica de l’estat espanyol.

-Els talls de carreteres que ja han començat aquests dies haurien d’estar encaminats a perjudicar el territori espanyol o europeu, en cap cas s’haurien de fer per les vies interiors del nostre país. Això només comportaria una desafecció cap al moviment independentista.

-Finalment, reclamem la immediata posada en llibertat de tots els presos polítics i instem a les autoritats europees a que, vista la brutalitat de l’estat espanyol, reconsideri la seva actitud de tractar el conflicte com un assumpte intern i prengui consciència de la nostra realitat com a nova república d’Europa.

1.882 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament