Reagrupament celebra la Junta Directiva Nacional a Lleida amb David Bonvehí i altres càrrecs de la zona

•Serà aquest dissabte, 3 de juny •Es farà també una visita al Museu de Lleida i un dinar col·loqui
Reagrupament celebra la Junta Directiva Nacional a Lleida amb David Bonvehí i altres càrrecs de la zona

Seguint amb l’estratègia de fer la Junta Directiva de manera rotatòria pel territori, aquest dissabte Reagrupament farà la reunió a Lleida.

La Junta començarà a les 10h.  del matí a la seu del PDeCAT i a les 11h . hi haurà una trobada amb altres associats del territori. També intervindrà i farà una petita xerrada el Cap de l'oposició a la Paeria, Diputat al Congrés a Madrid i candidat a la Paeria del PDECAT, Toni Postius . L’ex vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell , també assistirà a la trobada i farà una xerrada sobre els inicis de Reagrupament.

A les 12h.30  està previst un acte oficial al Museu de Lleida  on la tècnica del museu Carme Berlabé,  explicarà el conflicte en la defensa de les obres d'art de Sixena i la Franja que estan en litigi amb el Govern de l'Aragó, i que s'ha transformat en reivindicació política.

En la visita hi assistirà el Coordinador organitzatiu del PDeCAT, David Bonvehí,  el President de Vegueria i Diputació de Lleida, Joan Reñé , el vicepresident de la Diputació i Alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre , el Cap de l'oposició a la Paeria, Toni Postius  i altres alcaldes i regidors. També es comptarà amb la presència de membres de Reagrupament que estan en executives del PDeCAT del territori i altres associats

Finalment, a les 14h.  es farà un dinar - col·loqui al restaurant El Portón, amb els mateixos assistents, on es parlarà de les últimes novetats del procés. 

Entrevista  a Josep Sort al diari TotLleida.cat

1.162 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament