Reagrupament fa una campanya a l'aeroport del Prat per denunciar el boicot del Govern espanyol

Reagrupament fa una campanya a l'aeroport del Prat per denunciar el boicot del Govern espanyol

Degut a les llargues cues en els controls de passaports que hi ha aquests dies a l'aeroport del Prat, des de Reagrupament hem volgut informar a tots els passatgers del veritable motiu del caos a la instal·lació: el boicot del govern espanyol.

Aquest dissabte al matí s'han repartit milers de tríptics amb quatre idiomes (català, anglès, francès i espanyol) als usuaris on se'ls informava que el govern espanyol boicoteja l'aeroport, n'impedeix el ple desplegament i, per tant, impedeix oferir un servei de qualitat. Des de Reagrupament creiem que només un aeroport gestionat des de la proximitat, des de Catalunya i Barcelona, oferirà més recursos i atenció. Per tant, només la independència pot garantir tot això.

IMG_3001

En un moment determinat de l'acció, un agent de seguretat de l'aeroport ens ha informat que no podíem seguir amb l'acció ja que s'ha de demanar un permís a AENA (podeu veure l'explicació de la situació que en va fer en directe el President de Reagrupament, Josep Sort, en aquest vídeo ). 

aeroport vermell

Des de Reagrupament continuarem denunciant la situació ja que, a part de les molèsties que pot causar als viatgers, considerem que és una situació d'alt risc nacional d'atacs terroristes per l'aglomeració de tantes persones en un recinte tancat. 

Es tracta d'una situació inacceptable, provocada per la inoperància premeditada i irresponsable del govern espanyol i és clarament un boicot que s'aprofita per  tal de provocar tensió i continuar amb la guerra bruta contra el procés independentista.

1.474 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament