Reagrupament s’adhereix a la Crida Nacional per la República

 Reagrupament s’adhereix a la Crida Nacional per la República

Reagrupament Independentista s'adhereix i dóna total suport a la creació de la Crida Nacional per la República, iniciativa del President legítim Carles Puigdemont.

La transversalitat dels partits independentistes (ara republicans), ha estat sempre el nostre senyal d'identitat i, és per això, que no podem més que subscriure i adherir-nos a aquesta iniciativa impulsada pels nostres dos presidents i pel company Jordi Sànchez.

No tenim cap dubte que aquest nou moviment tindrà un enorme ressò i recollirà moltes incorporacions de milers de catalans i catalanes i, més concretament, n'estem segurs, de la totalitat dels nostres associats als qui animem a apuntar-s’hi.

puigdemont-acto160718

També instem a fer-ho a la resta de partits republicans ja que aquesta és la clau per aconseguir, de manera definitiva, el desplegament de la República Catalana. Unitat i transversalitat.

 Compteu amb nosaltres, que estarem, com sempre, a primera línia.
 
 Visca Catalunya Lliure!

2.184 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Montblanc
HOMENATGE A RAMON PAYÀS
Universitat Nova Historia

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, homenatge a En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva de Reagrupament i difusor de les «Homilies d’Organyà, que ens ha deixat fa unes setmanes.

A càrrec d’En Josep Sort , historiador i president de Reagrupament i de Na Teresa Casals , Creu de Sant Jordi i associada a Reagrupament.