Reunió amb Jordi Graupera per les primàries a l'alcaldia de Barcelona

Reunió amb Jordi Graupera per les primàries a l'alcaldia de Barcelona

El President i vicepresident de Reagrupament, Josep Sort i Xavier Minguet, juntament amb altres membres de la junta directiva nacional, s'han reunit aquest dimecres amb Jordi Graupera i Lluís Mosella, que encapçalen la iniciativa per unes primàries a les eleccions municipals de Barcelona.

L'objectiu és aglutinar partits i entitats sobiranistes per tal de fer una llista transversal i que guanyi les eleccions a la capital catalana. 

Reagrupament sempre ha apostat per la transversalitat i la unitat de l'independentisme per assolir la República Catalana i, per tant, creiem que aquesta és una bona proposta per tal que Barcelona tingui un govern sobiranista i republicà.

graupera 1

Per tot plegat fem una crida a partits i entitats sobiranistes a deixar de banda les visions partidistes i a anar tots junts a unes eleccions que poden ser clau per acabar d'assolir els nostres objectius i desplegar definitivament la República Catalana.

En aquest sentit creiem que també seria convenient estendre la proposta a la resta de capitals de província i als municipis catalans que puguin comptar amb la infraestructura per fer-ho.

graupera 2

Vivim moments clau en la nostra història i només junts arribarem al final. Fem-ho possible!

1.712 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament