Opinió

Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Diuen que els catalans ens perd l’estètica, que mai som capaços d’unir-nos (només cal veure la nostra economia), que som covards perquè no ens agrada prendre decisions per no haver d’assumir la responsabilitat de les conseqüències, ... en definitiva el que ens volen dir és que no tenim Sentit d’Estat.

1.208 lectures
Jaume Fernàndez
Jaume Fernàndez
Associat a Reagrupament

Després de la moguda setmana d’investidura, en la qual el president Mas no ha pogut obtenir la majoria suficient per renovar el seu mandat, molts ulls s’han girat cap a la CUP intentant entendre el perquè de tot plegat.

1.243 lectures
Toni Prunés
Toni Prunés
Simpatitzant de Reagrupament

Les primeres garrotades espanyoles han sorprès els nostres ardits parlamentaris amb els pixats al ventre. Declaren la guerra a un país antic i violent i, en comptes de serrar les files, els nostres guerrers s’entretenen desfullant la margarida: Mas, març, Mas, març... 

1.290 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Després d'haver escrit uns quants articles a «La Veu», permeteu-me que el d'avui tingui un to una mica més personal. Quan encara no havia sentit el cuc de la política, o potser sí, però les meves circumstàncies personals m'impedien dedicar-m'hi, sentia allò de... «Hi ha enemics, enemics ferotges i companys de partit».

1.165 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

Unes declaracions recents del Secretari General de l'ONU, el senyor Ban-Ki Moon sobre Catalunya i el seu dret a l'autodeterminació, van aixecar una tirallonga de reaccions positives, algunes, crítiques d'altres, que convé aclarir per desfer malentesos.

1.146 lectures
President de Reagrupament
Ignasi Planas
President de Reagrupament

Permeteu-me que us parli en primera persona, però resto entre desconcertat i fastiguejat davant les negociacions de Junts pel Si i la CUP. I crec que l’independentisme que representem tants ciutadans i ciutadanes d’aquest sofert país, també.

1.097 lectures
L'Estat al marge

En aquests moments de desconnexió d'Espanya en els que ens trobem, és adient tornar a recordar l'article "L'Estat al marge" que va fer fa uns mesos l'expresident de Reagrupament, Joan Carretero. En l'article parla de la necessitat d'aquesta desconnexió pel que fa a lleis, tribunals o sentències de l'Estat espanyol.

1.051 lectures
Francisco Garcia Rivero
Francisco Garcia Rivero
Associat a Reagrupament

Quan un agafa la responsabilitat d’un càrrec públic per primera vegada a la vida, per petit que sigui, es passa el primer mes sense saber gaire bé el que està passant i com ha de funcionar. És més o menys la mateixa sensació que quan un trepitja per primera vegada la universitat. 

1.421 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

El passat 27 de setembre vaig estar en una mesa en un barri on va arrasar “Ciudadanos”. Durant tot el dia no va aparèixer cap apoderat de dita formació ni molt menys va ser present a l’hora del recompte.

1.227 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Encarem una mini legislatura per arrencar l’engendrament d’un nou Estat. No sabem si serà un nou estat de la Unió Europea o no, però el que ningú ens podrà treure serà la procedència geogràfica: serem un Estat d’Europa.

1.168 lectures

L'enquesta

Voleu que Catalunya sigui un Estat independent en forma de República?
 SÍ
 NO
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament