Opinió

Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Ara sí. Sembla que estem arribant al final del procés que ens ha de portar a la independència. Quan semblava que la situació de paràlisi ens portaria indefectiblement a convocar noves eleccions, el pas al costat del president Mas va permetre desbloquejar la situació i formar govern.

1.390 lectures
Ab#DUÏts

La independència ha ocupat la centralitat política. La majoria dels nostres parlamentaris són independentistes i han ocupat el seu escó per fer la independència, i no per escalfar una simple cadira autonomista amb cul independentista. 

1.536 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Un cop vistos els resultats de les darreres eleccions a Espanya i a Catalunya, molts analistes diuen que el país ha girat a l’esquerra. Potser és cert, però els vots són producte d’una ideologia o d’una propaganda política? Crec que d’una propaganda.

1.618 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Tot i que aquesta campanya electoral l'he viscuda sense la implicació emocional  d'altres vegades, per convenciment democràtic i per responsabilitat política he participat d'alguns actes de Democràcia i Llibertat i vaig decidir que veuria el debat final amb tots el candidats de TV3 i Catalunya Ràdio moderat per la Mònica Terribas.

1.552 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

Els atemptats gihadistes a França, del novembre, com també els anteriors del mes de gener, han desfermat un debat entorn de la problemàtica que per a la seguretat europea en general, i per a França en particular, representa el cas de Bèlgica i, més concretament, algunes ciutats dormitori

1.436 lectures
Jaume Fernàndez
Jaume Fernàndez
Associat a Reagrupament

Ciudadanos, un cop superada la fase embrionària, és a dir, l’època del cartell electoral del Rivera despullat, va decidir apostar com a color de referència pel taronja. A mi aquesta aposta no em va semblar casual: des del principi la vaig relacionar amb el moviment orangista britànic, que té la seva màxima expressió a Irlanda del Nord.

1.358 lectures
El relat d'un nou país

Ja han passat més de cinc anys des que, el març de 2010, Reagrupament va aprovar un dels documents cabdals de la seva història, la proposta “Organitzant el nostre futur lliure” , una obra que fou el resultat de la participació de centenars de persones 

1.274 lectures
President de Reagrupament
Ignasi Planas
President de Reagrupament

Aquest proper diumenge 20 de desembre caldrà altre cop anar a votar.

És cert que genera desgana, però serà imperatiu anar-hi, perquè sempre que hi hagi una oportunitat caldrà seguir anant a votar “Sí a la independència ”.

1.525 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Diuen que els catalans ens perd l’estètica, que mai som capaços d’unir-nos (només cal veure la nostra economia), que som covards perquè no ens agrada prendre decisions per no haver d’assumir la responsabilitat de les conseqüències, ... en definitiva el que ens volen dir és que no tenim Sentit d’Estat.

1.437 lectures
Jaume Fernàndez
Jaume Fernàndez
Associat a Reagrupament

Després de la moguda setmana d’investidura, en la qual el president Mas no ha pogut obtenir la majoria suficient per renovar el seu mandat, molts ulls s’han girat cap a la CUP intentant entendre el perquè de tot plegat.

1.466 lectures

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament