Opinió

Toni Prunés
Toni Prunés
Simpatitzant de Reagrupament

Les primeres garrotades espanyoles han sorprès els nostres ardits parlamentaris amb els pixats al ventre. Declaren la guerra a un país antic i violent i, en comptes de serrar les files, els nostres guerrers s’entretenen desfullant la margarida: Mas, març, Mas, març... 

1.499 lectures
Teresa Casals
Teresa Casals
Associada a Reagrupament

Després d'haver escrit uns quants articles a «La Veu», permeteu-me que el d'avui tingui un to una mica més personal. Quan encara no havia sentit el cuc de la política, o potser sí, però les meves circumstàncies personals m'impedien dedicar-m'hi, sentia allò de... «Hi ha enemics, enemics ferotges i companys de partit».

1.375 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

Unes declaracions recents del Secretari General de l'ONU, el senyor Ban-Ki Moon sobre Catalunya i el seu dret a l'autodeterminació, van aixecar una tirallonga de reaccions positives, algunes, crítiques d'altres, que convé aclarir per desfer malentesos.

1.372 lectures
President de Reagrupament
Ignasi Planas
President de Reagrupament

Permeteu-me que us parli en primera persona, però resto entre desconcertat i fastiguejat davant les negociacions de Junts pel Si i la CUP. I crec que l’independentisme que representem tants ciutadans i ciutadanes d’aquest sofert país, també.

1.342 lectures
L'Estat al marge

En aquests moments de desconnexió d'Espanya en els que ens trobem, és adient tornar a recordar l'article "L'Estat al marge" que va fer fa uns mesos l'expresident de Reagrupament, Joan Carretero. En l'article parla de la necessitat d'aquesta desconnexió pel que fa a lleis, tribunals o sentències de l'Estat espanyol.

1.272 lectures
Francisco Garcia Rivero
Francisco Garcia Rivero
Associat a Reagrupament

Quan un agafa la responsabilitat d’un càrrec públic per primera vegada a la vida, per petit que sigui, es passa el primer mes sense saber gaire bé el que està passant i com ha de funcionar. És més o menys la mateixa sensació que quan un trepitja per primera vegada la universitat. 

1.607 lectures
Pere Soler
Pere Soler
Associat a Reagrupament

El passat 27 de setembre vaig estar en una mesa en un barri on va arrasar “Ciudadanos”. Durant tot el dia no va aparèixer cap apoderat de dita formació ni molt menys va ser present a l’hora del recompte.

1.449 lectures
Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Encarem una mini legislatura per arrencar l’engendrament d’un nou Estat. No sabem si serà un nou estat de la Unió Europea o no, però el que ningú ens podrà treure serà la procedència geogràfica: serem un Estat d’Europa.

1.380 lectures
Jaume Fernàndez
Jaume Fernàndez
Associat a Reagrupament

Enmig de la batalla política del procés català, la història ha esdevingut víctima d’alguns disbarats remarcables. La història, com l’economia, és una ciència social, i com a tal està subjecta a interpretacions, molt cops interessades. En tot cas, tot té un límit, i els dirigents actuals de l’Estat espanyol l’han superat amb escreix.

1.378 lectures
Josep Sort
Josep Sort
President de Reagrupament

El triomf de l'opció independentista en el 27S ha estat total i abassegador. Tenim el Parlament de Catalunya més democràtic que mai. I tenim el Parlament de Catalunya més independentista que mai. I tindrem, cap dubte al respecte, el President de Catalunya més independentista, amb el permís, naturalment del President Macià. 

1.351 lectures

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament