Comunicat conjunt

Veure article

23 Comentaris , Pàgines: <  1 2 3 >
la raó de la nostra força... es la força de la raó
Si estem segurs del que fem, seguim treballant sense defallir, al cap i a la fi om cull el que sembra. Seria de bojos casar-se.... saben del cert que la parella no t'estima.
En un pacte es pot cedir tot... menys la dignitat.
No sabrem mai els vots que perdrem a la Tardor per no anar junts.... els que guanyarem tampoc.
Ara intentem unir esforços amb CNS..... el seu pes moral es molt gran, i son de la "pedrera"
Avancem confiats que al capdavall....... el temps posa cadascú al seu lloc

Ho celebro
Vista la construcció de la casa del "trío de la benzina" prefereixo anar a les eleccions per separat.
Estic d'acord en que les properes eleccions no seràn decisives excepte per impedir "tristpartits" i majoríes absolutes; com a màxim es pot treballar per assolir majoría independentista el 2.014 si es treballa bé i a fons.
Tot te un límit i l'actuació del populista Laporta no ha sigut ètica; hi veig un intent de fagocitació de RCat i apropiació de programa i objectius, encara que d'una manera molt maldestre, atraient vers SC a arribistes, rebotats i ansiosos de càrrec i poder, com ho demostra en U. Bertràn que, al veure's al núumero 14 de la llista del seu partit i imaginant que no li tocarà escó, corre a entregar-se als braços de'n Laporta, com també el notari en veure que a CiU no aconseguía augmentar la seva "notorietat" i li ha mancat temps per aprofitar l'ocasió de ser segón d'una formació. Si hi afegim els rebotats de RCat, causants de la crisi post I Assemblea, veurem que SC serà un poti-poti heterogeni que pot acabar a bofetades, esquitxant de verí l'independentisme; per tant, ells que facin el seu camí que nosaltres ja farem el nostre.
Per separat assolirem menys escons que anant junts per raó de la Llei d'Hont, però a la llarga, la nostra coherència i ferma ideología ens ha de fer sortir reforçats de la situació.
Endavant Reagrupament!!
com?
Com es pot 'sumar' amb dues candidatures que s'anul·laran electoralment?

Altrament, SI és una còpia de R.cat, per tant ja podem fer pedagogia per demostrar que som els originals, i no una còpia feta amb ves a saber quines intencions personals.

Salut i endavant amb la lluita...
Una altra bufetada a l´independentisme , aquesta es titula : "concurs d´egos".
Tot plegat, ho pintin com ho pintin, jo tinc la sensació de derrota.

Diria que els Tres Tenors han fet un flac favor a l´independentisme. D´haver-hi una proposta seriosa, em passat a haver-hi dues propostes: La seriosa i la mediàtica.
La història de sempre : Divisió , i més divisió.

El possible vot indep. quedarà fragmentat i molta gent no votarà cap opció per tota la sensació de desgavell i catxondeo que dóna el tema.

Eppps, !!! i encara hi ha temps perquè es puguin crear unes quantes propostes més abans de les eleccions. Ja no ve d´aquí .... , (ja seria la òstia que també s´hi pressentessin les CUP , obviament també per separat).

Polítics catalans que us dieu independentistes: HEU D´APENDRE MOLT DEL SNP ESCOCÈS.

El fart de riure que es deuen estar fent els espanyolots del PSOE (psc) i del PP i Ciudadanos.

Crec que no tenim solució i l´independència sempre serà una utopia. Pel que veig és el que ens mereixem.
El final de la història ? aneu a Perpinyà a fer un volt, substituïu el francès per l ´espanyol i allà està el futur: Una trista regió espanyola més és el que serem.
No en tinc cap dubte , desgraciadament.
Laporta buscant protagonisme
Per què en Joan Lapora ha hagut de crear SC i forçar una doble opció independentista al Parlament quan ell mateix tenia la possibilitat d'encapçalar RCat, amb molt més recorregut i feina feta. Ho tenia tant fàcil i ha volgut embolicar-ho tot creant una coalició de tres. Potser es volia apuntar el tant de ser ell el mateix fundador del partit? No crec que sigui el més encertat.
Volem diputats per la Proclamació de l'Estat Català!
Des de fa temps que ha quedat molt clar que Reagrupament i Solidaritat Catalana són projectes distints que, tot i compartir l'essència del full de ruta, tenen objectius polítics i electorals molt diferents.
Reagrupament és un projecte polític pensat a llarg termini perquè aquestes eleccions, tot i ser molt importants, no seran mai decisives, en tot cas ho seran les següents si fem bé la feina. Encara estem lluny de la majoria social convençuda que la independència és l'únic camí i hi ha molta feina a fer, a dintre i a fora del Parlament. No caiguem en les actituds derrotistes i autodestructives de sempre, aquest és l’autèntic càncer de Catalunya.
Joan Carretero: “En lloc de preguntar-te que fa Catalunya per tu, pregunta’t que fas tu per Catalunya!”. Portem diputats i diputades al Parlament compromesos amb la Proclamació de l'Estat Català!
VISCA CATALUNYA LLIURE!
De vegades, la gent , PARLANT (no) S'ENTÉN
Els castellans tenen una dita que no vull traduir , i que diu: "para este viaje , no hacian falta alforjas". Espero que algun dia , es pugui saber tota la veritat. Aquest matí ,treinta d'agost , quan a sortit la Rut per tv3, amb cara de circumstàncies , i amb brevetat dialèctica , per dir que no hi ha acord , i que anirèm paralels ,però això si, en un objectiu comú , en aquest cas , la dita catalana , "la gent parlant s'entèn" , és obvi que NO HA FUNCIONAT, -perquè ?.
No costa d'entendre
Jaume; no costa d'entendre. Reagrupament té un programa i un projecte. Els altres són únicament tres persones que tenen ganes de presentar-se a les eleccions. Darrera d'ells no hi ha res, llevat d'un indissimulat afany de protagonisme i una megalomania perillosa, especialment pel que fa al seu cap visible.
Com a reagrupat estic molt content.
Ja està fet
Fa unes setmanes, encara confiava que era possible l'acord de la coalició; amb el pas del temps i veient els mètodes de funcionament de SC, començava a veure clar que l'acord seria impossible. No es pot fer coalició quan l'altra part IMPOSA condicions, ja que això no és cap acord. Rcat n'imposava algun? No que jo sàpiga. Cal mirar endavant i continuar amb la feina feta, encara que, de totes maneres, m'agradaria que s'explorés la possibilitat de fer coalició amb alguns o algun grup independentista. Rcat sempre ha fet bandera de la unitat independentista i crec que està en bones condicions per seguir treballant en aquesta direcció. Salut
No ha pogut ser. Seguim treballant.
No ha pogut ser. Em costa d'acceptar-ho, però he aconseguit entendre-ho. L'objectiu continua essent el mateix, tenir 68 escons a les molt properes eleccions al Parlament, però ara es una mica mes dificil. Seran 3 les candidatures, sembla, que diran ben clar al seu programa que volen la independència de Catalunya. D'aquestes 3, 2 ho volen aconseguir amb la declaració unilateral d'independència. Fa uns dies vaig fer l'exercici de que passaria en nombre d'escons si RCat treu un 10% i SCI un altre 10%. Resultat: 11 escons per els uns, 11 escons per els altres. I anant junts, els 22 escons es convertirien en 26. Encara en faltarien 42 per arribar als 68.....
El gran problema ara es el lamentable espectacle dels RCat's contra els SCI's. El que cal es sumar tants vots com es pugui, si pot ser per RCat, millor, però si van a SCI, millor que no pas a CiU.
Un altre problema l'ha avançat el primer dels dos comentaris anteriors: les paral·leles, precisament per ser-ho, no conflueixen. En que quedem, volem el mateix o no? No hagués estat millor dir divergents però que s'acabaran trobant?
Ultim punt, no estic d'acord amb en Josep Maria Duran amb quants vots de CiU aniran a SCI i quants d'ERC a RCat. Amb aquest plantejament, es obvi que SCI tindria mes possibilitats. RCat ha de buscar vots a tot arreu, perque te una base molt heterogenea (70% d'associats mai havien militat abans i els que si venen de procedencies molt diverses) i perque porta fent una feina de formiga, poble a poble, barri a barri, que hauria de donar mes fruits que la simple força mediatica d'en Laporta. Però deixem de barallar-nos entre nosaltres i anem a buscar vots i evitar abstencions. Visca Catalunya lliure !!

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament