Comunicat conjunt

Veure article

23 Comentaris , Pàgines: <  1 2 3
Costa d'entendre i d'explicar
M'agradaría equivocar-me, però penso que la existència de tantes opcions independentistes només afavoriràn al PS(C)OE i a CiU. No s'entèn que (en el cas dels extra-parlamentaris, no dels que ja hi son, l'interès dels qüals es mantenir la cadira) costi tant d'anar tots junts. I els serà encara més dificil d'explicar-ho, sobretot quan la presència als mitjans públics (radio, TV) serà practicament nul·la. Podem estar ben segurs que els partits oficials no s'estaràn de posar llenya al foc contra els partits independentistes i d'atiar el confusionisme. El que està clar es que com a poble, tindrèm el que ens mereixem, es a dir, tindrèm el que votem.
Com deia
Fa pocs dies deia que pensant-ho bé potser és millor que hi hagi varies opcions independentistes si d'aquesta manera es treu de l'abstenció i el vot en blanc a molta gent. D'aquesta manera es podria contrarestar l'efecte pervers de la divisió vista des de la llei d'Hondt guanyant amb participació independentista.

I pensant-ho per lo que me'n alegro del acord que han fet.

Ara CiU ha de patir per els vots que aniran a SC i Esquerra per els que ainran a RCat.

I lo més important recollir, com deia, els vots dels que es quedavena casa.
Redacció orwelliana
Les parale.les mai poden confluir.
Donat que uns convocaben a altres, i aixó devia ser amb el fi de fer una proposta seriosa, valdria la pena conèixer quina era la proposta que ens han fet.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament