El Port de Barcelona exigeix a Reagrupament 1.840 euros per a retre homenatge públic al General Moragues

Veure article

25 Comentaris , Pàgines: 1 2 3 >
Doncs ho farem igualment
S'ha de fer l'acte igualment, aquets sociates es creuen que Barcelona és el seu cortijo
Pesta sociata!!!
Res de alimentar les butxaques dels sociates a costa de les nostres.
Anem allà i mentre dos o tres membres de RCat fan l'ofrena, la resta de "reagrupats" ens quedem al voltant ocupant sols les aceres, que son via pública.
Suposo que per fer l'ofrena no cal pas demanar permís i per estar uns vianants a l'acera tampoc.
Que caram s'han cregut eixa pesta!!!
Quina vergonya de país! Ara més que mai Reagrupament. Defensem-nos legalment i lluitem moralment, la victòria està propera, molt propera... i Catalunya esdevindrà un país lluire i independent!
El norte General
Em sembla una ofensa a la memòria del General Josep Moragues,aquesta gent es indigna de trepitjar aquesta Terra per la cual el General va LLuitar fins les ultimes conseqüències deixant-hi la Vida.En el moment de fer aquest comentari se m'han humitejat els ulls de ràbia i menyspreu per aquell que gosen menys tenir la memoria del nostre General (el cual porto amb molt d'orgull Tatuat al meu cos junt amb altres PATRIOTES.m'ofereixo a pagar el cost,deixat clar que es indigne l'actual Pal erigit.Salut!!
Però l´homenatge és farà igualment , no ?? qui ens ho pot impedir ?...

Per cert , crec que aquí la gent de "Solidaritat" s´hauria de marcar un punt, fer honor al seu nom i donar suport a uns patriotes catalans que volen homenatjar al General Moragues. Vosaltres que creieu que faran?.... (jo crec que res).
Més en veurem
Dels "PSOEFRANQUISTES" es pot esperar tot. Més en veurem
Anem-hi tant si com no.
Proposo: 1.- Anar-hi, tant si volen com si no, i ja veurem si tenen el que cal tenir per impedir-ho. 2.- Que en el decurs de l'acte es faci pública aquesta ignominiosa exigència per part de les nostres "autoritats". 3.- Que en acabat l'acte, cadascú dels assistents llanci a terra 1 euro, d'on hauràn de recollir-lo els responsables de la cacicada, si és que volen cobrar, abans no els arrepleguin els pidolaires, sense- sostre i rodamóns, a qui segurament els fan més falta que a l'Autoritat Portuària. Vergonya. Srs. socialistes, VERGONYA!!!
Fem l'homenatge igualment
Soc partidari de fer igualment una humil i digna ofrena amb tots els honors al general martiritzat.
Si ho volen impedir quedaran ben retratats com a partidaris dels botxins
Això confirma el bon camí
Això confirma que Reagrupament va pel bon camí. Si la proposta electoral "fos mes del mateix" no patiu que tot serien flors i violes per part del poder públic i dels grans mitjans de comunicació.
Salut!
Cal denunciar-ho
Jo crec que cal denunciar-ho al jutjat corresponent.
No soc advocat i no sé exactament com s'ha de fer però l'argument donat per l'autoritat portuària és fals i ho saben, ja que si no, l'onze de setembre no es podria celebrar cap acte públic, i els partits polítics no podrien fer ofrenes florals a l'estàtua de Casanoves.
Per tant, denuncia al jutjat que correspongui, mal que de moment no serveixi per res, però al final ens hauran de donar la raó.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament