Vídeos i Imatges

Aquest diumenge 4 de novembre hi ha hagut un acte de suport al president Artur Mas, que ha iniciat el procés per l'exercici efectiu del dret d'autodeterminació de la nostra nació. En aquest acte ha participat, entre d’altres, la vicepresidenta de Reagrupament, les paraules de la qual podeu llegir en aquest mateix web.

El periodista Manuel Milián Mestre accepta en aquest vídeo el premi Pau de Tars que li ha atorgat Reagrupament Independentista en el transcurs de la V Assemblea Nacional celebrada a Vic aquest diumenge 21 d'octubre de 2012.

El diputat de la coalició independentista (ERC-Reagrupament-CatSí), Alfred Bosch, va intervenir al Congrés de diputats de Madrid després de la gegantina manifestació del passat Onze de setembre. Bosch va expressar amb claredat i, de forma desacomplexada, que "el poble savi i lliure" exigeix la independència.

Des de la jornada històrica d'ahir, ha quedat molt clar que el futur de Catalunya ha de ser lliure. El poble va sortir al carrer per exepressar la voluntat d'independència. Reagrupament va elaborar un document per a quan fóssim un Estat que es titulava "El nostre futur lliure". I si parlem de futur hem de parlar d'infants i joves. Per això en aquesta galeria d'imatges retem homenatge als infants i joves que van participar ahir a la manifestació. En democràcia, el seu i el de tots serà un futur de llibertat.

Reagrupament ha retut homenatge als patriotes caiguts en defensa de la llibertat de Catalunya al Fossar de les Moreres. Una comitiva, encapçalada per una ofrena floral, ha recorregut el passeig del Born fins arribar al Fossar on s'ha dipositat l'ofrena entre els aplaudiments del públic. Després de cantar l'himne nacional, hi ha hagut dos breus parlaments, a càrrec del president del Consell de Barcelona, Marc Viñolas, i de la vicepresidenta, Rut Carandell. 

Reagrupament Mataró conjuntament amb la Plataforma Pro Seleccions Catalanes la Federació Catalana de Futbol Sala i la JERC organitzem el partit internacional de Futbol Sala entre Catalunya i la RD del Congo. El partit es disputarà el proper dia 21 de juliol a Mataró. 19:30h.

Imatges de Jordi Gomis

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Montblanc
HOMENATGE A RAMON PAYÀS
Universitat Nova Historia

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, homenatge a En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva de Reagrupament i difusor de les «Homilies d’Organyà, que ens ha deixat fa unes setmanes.

A càrrec d’En Josep Sort , historiador i president de Reagrupament i de Na Teresa Casals , Creu de Sant Jordi i associada a Reagrupament.